TÜRKİYE’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, 'Winterfest' ve 'Whitefest' festivalleriyle hareketli günler geçiriyor. Zirvede konser veren Gülşen ve Fatih Ürek, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Gazetecilere açıklama yapan Fatih Ürek, "Uludağ'da benden önceki 4 jenerasyona bile konser verdim. Bereketli bir insanım" dedi.
Türk Pop Müziği şarkıcısı Gülşen, hayranlarıyla Uludağ Grad Yazıcı Otel'de buluştu. Sahneye özel orkestrası eşliğinde çıkan Gülşen'in, konserini bini aşkın tatilci izledi. Sahneye mayo üzerine giydiği siyah ceketli kıyafetiyle çıkan Gülşen'e iki kadın dansçı eşlik etti.
Programına 'Yatcaz Kalkcaz Ordayım' adlı hit şarkısıyla başlayan Gülşen, eski ve yeni albümünden şarkılarla dinleyenlerini coşturdu. 'Arçelik Winterfest' kapsamında Uludağ'a coşku katan Gülşen programın sonunda, şarkılarına eşlik eden dinleyenlerine, "Sizler harikasınız" diyerek teşekkür etti.
'BEREKETLİ İNSANIM'
Uludağ'da hayranlarıyla 'Avea Whitefest' kapsamında Karinna Redroom'da buluşan Fatih Ürek, hareketli şarkılarıyla izleyicileri coşturdu. Fatih Ürek'i dinleyenler arasında şarkıcı Bengü de yer aldı. Programına 'Hadi Hadi' adlı şarkı ile başlayan sempatik şarkıcı salonun her yerini dans pistine çevirdi. Hareketli şarkıları, dansları ve sahne performansı ile geceye damgasını vuran Ürek, konser sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı. Ürek, "Uludağ'da benden önceki 4 jenerasyona bile konser verdim. Bereketli bir insanım gittiğim ve çalıştığım mekanlarda öyle. Sahneye dualarla çıkıyorum. Yeni yılda bir single çalışmamız var. Arkasından da albüm gelecek ismi de 'Fatih Ü'ROCK' olacak" dedi.