Kazaz, “Gerici zihniyetin antidemokratikleri sizin bana zarar verme gücünüz ancak yine sizin güdümünüzde olan tweete müdahale etmekle sınırlı. Arayanlarda görmüştür ki verilen numarayı ben kullanmıyorum. Boşuna aramanıza gerek yok. Hayır, yani söylediklerim kime neden dokundu da, zorbaca hesabımı hackliyorsun. Senin İŞİD den farkın ne? Tam da programda söylediğim haçlı zihniyetinin güdülen kalıntıları. Artık sıkılmadınız mı insan zihinlerinin putlaştırdığı Atatürk'ü kendi çıkarlarınıza alet etmeye. Yaşasaydı önce sizi yok ederdi herhalde. Cahiliye döneminde gelen peygamberimiz (S.A.V) putları kaldırdı ama 21. Yüzyılda modernize ettiğiniz putlarınızdan sıkılmadınız mı? Sizi gidi Amerika'nın güdümün de olan Pensilvanya ile birleşen Antidemokratik laikler.”
 
“EY KILIÇDAROĞLU GİT KENDİNE PENSİLVANYA'DA ÇİFTLİK KUR”
Yaptığı açıklamalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Kazaz, “Ben hiç bir partinin şemsiyesi altıda değilim. Ama bu su demek değil, bir vicdanım varsa eğer dönüp sorduğumda insanlığa hizmet edenleri de görmezden geleceğim, sizin gibi kandırılıp taşlayacağımı mı sanıyorsunuz. Tek taşlamamız gereken sizin şeytanlarınızdır. Ey Kılıçdaroğlu sen Pensilvanya ile birleşmediysen açıkla. Yok, birleştiysen git kendine Pensilvanya da çiftlik kur. En azından dizinin dibinde otur” açıklamalarını yaptı.
 
“TÜRKİYE’NİN PAÇASINDAN TUTUP AŞAĞI ÇEKMEKTEN VAZGEÇİN”
 
Kazaz, “Dünyanın dört bir yanından linç kampanyası başlatan anti demokratik laikler. Mahalle baskısının timsalleri gibisiniz. Ben sizi Eski Türkiye’nin son hezeyanlarısınız. Türkiye gelişmekteyken paçasından tutup aşağı çekmekten vazgeçin. Var olamadığınız kimlik ezikliklerinizi bir de laiklik adı altında ortaya çıkarıp insanları kandırmaya çalışmıyor musunuz? Ama her şeye rağmen bu linç kampanyasının karşısında gerçek iman sahiplerinin desteğine saygılarımı sunuyorum. Benim hedef aldığım laiklik değil, herkesten daha çok laikliği savunurum benim sözüm laikliği çıkar ilişkileri için kullanıp yerlerde süründüren sürüngenlere. Zaten onlarda kendini muhatap alıp cevap veriyorlar. Ayrıca, namazın gizli kılınması gerektiğini savunanlara soruyorum; bu kadar gizli olsa niçin camide cemaat ile de kılınır?” dedi.