Tuğba Özay Ölüm Tehdidini Canlı Yayında Anlattı
Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, sosyal medya üzerinden hakarete maruz kaldığını ve ölümle tehdit edildiğini belirterek savcılığa şikayette bulundu.
"VATAN HAİNİ ÇIKTIN"
Tuğba Özay şikâyet dilekçesinde, bir sosyal medya kullanıcısının önce kendisine 'Vatan haini diyerek' hakaret ettiğini belirtti. Özay, aynı sosyal medya kullanıcısının daha sonra da "Senin ölümün benim elimden olacak. Vatan haini çıktın sen de ama bekle. Peşindeyim" şeklinde sinkaflı küfürlerle ölümle tehdit ettiğini belirterek savcılığa başvurdu.
CANLI YAYINDA ANLATTI
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Özay, "Bir şahıs böyle bir mesaj atmış. Şuanda konu savcılıkta. Yüce Türk adaletinin gereğini yapacağına inanıyoruz. Savcılık benden çok daha hassas bu konuda... Koruma talebinde bulundular ancak ben istemedim. Titiz biz çalışma neticesinde şahıs yakalandı. Neymiş zafer işareti yapmışım. O yüzden beni tehdit etmiş" şeklinde konuştu.

PEŞMERGE FİLMİNDE OYNAMIŞTI
Hatırlanacağı üzere Tuğba Özay Kuzey Irak'ta Saddam Hüseyin döneminde Peşmerge köylerinde yapılanları anlatan 'Saddam'ın Askerleri' filminde rol almıştı.