Tuba Büyüküstün-Onur Saylak Çiftini Diziler Ayırdı
5 yıllık evliliklerini bitirmek için düğmeye basan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın boşanma nedeni ortaya çıktı.
DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK BAKIYORLARDI
2011'de Paris'te evlenen çift, Toprak ve Maya adlı ikiz kızlarının doğumuyla dizilerde dönüşümlü olarak oynuyordu. Büyüküstün '20 Dakika' ve 'Kara Para aşk'da rol aldığında eşiOnur Saylak evde çocuklara baktı. Saylak, geçen yıl 'Hatırla Gönül'de oynarken Büyüküstün dizi tekliflerini geri çevirip ikizlerle ilgilendi.
İKİSİ DE "EVET" DEYİNCE KRİZ PATLADI
Çocuklarını ihmal etmemek için dizilerde dönüşümlü olarak oynayan çift, bu sezon cazip tekliflere aynı anda 'evet' deyince evlilik krize girdi. İddiaya göre, karı-kocanın arası bu yüzden açıldı. Büyüküstün, "Cesur ve Güzel" dizisini bölüm başına 120 bin TL'ye, Onur Saylak da 'Vatanım Sensin'i haftalık 30 bin TL'ye kabul etti.
"ONUR GÜZEL BİR ADAM"
Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz ağustos ayında Nova Tv'ye verdiği röportajda eşine övgüler yağdırmış ve "Onur her şeyden önce iyi bir insan. Gerçekten güzel bir adam. Ve çok da romantik" demişti.
"HER SABAH ONA BAKARAK UYANMAK..."
Onur Saylak da 2014 yılında Hakan Gence'ye verdiği röportajda Tuba Büyüksütün'e olan aşkını şu sözlerle anlatmıştı: "Biz sevgililiği hiç bırakmadık. Bir de şu var: Her sabah o gözlere uyanmak tarifsiz bir şey. Keyfimiz yerinde. Herkes için Tuba Büyüküstün ama benim için Tuba. Hayat! Eşim, sevgilim, müthiş bir anne, müthiş bir ressam, dolu dolu yaşayan biri. Hayatımdaki en büyük renklerden. Oturup dertleşebildiğim biri. Âşık olduğum kadın. Dünya güzeli."
RUS OYUNCUNUN SÖZLERİ OLAY OLMUŞTU
Öte yandan Tuba Büyüküstün ile eşi Onur Saylak'ın oynadığı "Rüzgarın Hatıraları" filminin galasında Rus oyuncu Sofya Khandamirova, Onur Saylak'la sevişme sahnelerini soran muhabirlere "O sahneler gerçekti. Sahneyi çekerken içeride az insan olmasını istedim. Biraz utandım. Sonuç olarak bu bir iş" ifadelerini kullanmıştı. Rus oyuncunun bu çıkışının da çiftin ayrılmasında etkili olduğu öne sürülmüştü.