PHİLİPS’in Burda Dergisi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Moda Günleri’nin dördüncü durağı Trabzon’da, moda dünyasının duayenlerinden Canan Göztepe ile buluşan Trabzonlu kadınlar, moda ve keyif dolu bir gün geçirdi.
Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 'Philips ile Burda Moda Günü’nde Trabzonlu kadınlar Burda Dergisi ekibi, Philips yetkilileri ve moda duayeni Canan Göztepe ile bir araya geldi. Daha önce İzmir, Adana ve Kayseri’de gerçekleşen Philips ile Burda Moda Günleri’nin Trabzon’da gerçekleşen dördüncüsünde moda üzerine sohbet ve eğlenceli yarışmalar yapıldı.
İşe giderken ne giyileceğinden, bir kadının dolabında mutlaka olması gereken kıyafetlere, günün hangi saatinde nasıl giyinilmesi gerektiğinden, bir giysinin ufak dokunuşlarla nasıl değiştirilebileceğine kadar çeşitli moda tüyolarını kadınlarla paylaşan Canan Göztepe, doğru ütüleme yöntemlerine de değindi. Dikiş dikerken profesyonellerin ütüyü nasıl ve nerelerde kullandığı, en doğru nasıl ütü yapıldığı, pantolon, gömlek ve eteğin nasıl ütülenmesi gerektiği gibi bilgiler Trabzonlu kadınlar tarafından dikkatle dinlendi.
Günün sonunda gerçekleştirilen yarışmada ise eğlenceli anlar yaşandı. En hızlı ve en güzel ütü yapan Trabzonlu kadınlara Philips’in Akıllı ütüleri ve Philips doğrayıcılar armağan edildi.