Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - ÇORUM'da bu yıl 34'üncüsü yapılan Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali'nde konser veren Yıldız Tilbe, gecenin ilerleyen saatlerinde rüzgarın şiddetli esmesi üzerine "Üşüyorum" diye bağırdı. Tilbe daha sonra kendisine verilen hırkayı giyerek şarkılarına devam etti.
34'üncü Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Yıldız Tilbe konser verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konsere Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy, Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı da katıldı. Sahnede birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Tilbe, "Rüzgar ısıtayım mı yoksa üşüteyim mi ? Diye düşünüyor. Ne kadar güzel bir hava, Çorum çok güzelmiş ilk defa geldim. İyi ki de gelmişim. Üşüyorum ama birazdan ısınacağım" dedi. Ardından da şarkılarını söylemeye başladı. Ancak rüzgar şiddetini arttırınca titremeye başlayan şarkıcının imdadına sunucu yetişti ve kendisine bir hırka verdi. Hırkayı giyen Yıldız Tilbe, konserine devam ederek kendisini dinlemeye gelenleri çoşturdu.
Konser bitiminde ise Çorum Valisi Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül Yıldız Tilbe’ye çiçek verdi. Konser havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI