Gülben Ergen, eşi Erhan Çelik'in devletin kanalı TRT'de haber sunmaya başlamasına rağmen her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti'ne muhalefet etmeye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlarını hiçe saymaya devam ediyor.
Ergen, kocası Erhan Çelik'in TRT'de spiker olmasının ardından yine gündeme gelmeyi başardı. Gülben Ergen bir ödül töreninde "Çocukluğumuzun gençliğimizin, uzun yıllarımızın çocuklarımızın gazetesi Hürriyet... Hürriyet demek Cumhuriyet demek... Cumhuriyet demek biz demek. Bütün ödül alanların Can Dündar'a selamı olsun" diyerek tepkilerin odak noktası haline gelmişti.
Gündeme gelmek için her yolu deneyen Ergen halkın idam talebine tepki göstererek yine çok konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''İdam cezası önüme gelirse imzalarım' sözlerini ve halkın talebini görmezden gelen Ergen, 'İdam cezasının ne kadar ilkel, vahşi ve kabul edilemez bir şey olduğuna katılıyor musunuz? İdam cezası uygulayan fayda gören ülke oldu mu?' paylaşımını yaptı. Ergen, 15 Temmuz'da darbecilerin acımasız katliamının ardından halkın isteklerine de adeta sırt çevirmiş oldu.
Ergen en son görevden alınan FETÖ'cu öğretmenlere de sahip çıktı. 'Öğretmenlerimiz, evlatlarımızı emanet ettiğimiz değerlerimiz 15 bin 200 personel 21 bin öğretmenin lisansı iptal olmuş' paylaşımını yapan Ergen'e sosyal medyada tepkiler artarak devam ediyor.
Peki Gülben Ergen kime hizmet ediyor ya da kimlerin tarafında yer alıyor?