ESKİ EŞİMİN NİKAH ŞAHİDİ OLDUM"

Eski eşimin nikah şahidi olduğum doğrudur. Çocuğumun babası olduğu için tabi ki de oldum. Benimle 12 yıl birlikte yaşadığım bir adam olduğu için yaptım bunu. Çocuğumun mutlu olması için yaptım. Bundan hiç gocunmuyorum ve hiç art niyet bulunmuyor bu hareketimde. Kimse bundan rahatsız olmadı. Böyle şeyleri aşmamız gerekiyor. Medeni ülkelerde insanlar birbirlerine destek oluyorlar.

"GÜNDE BİR BEDEN DEĞİŞTİRDİĞİM OLUYOR"

Bilinçsizce kilo vermeye çalışan gençleri sürekli olarak uyarıyorum. Sağlık sorunlarım sebebiyle çok kilo aldım. Yapılan yargısız infazlar, insanları sağlıksızca kilo verdiren ilaçları kullanmaya sevk ediyor. Doğumdan sonra herkese bana çok kilolusun diyordu. Hem kilo vermek hem de iş kaçırmamak için bu ilaçlardan kullandım. Ayrıca kendi kendime değil, doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladım. O zaman bu ilacı kullanarak sekiz kilo verdim ve herkes beni takdir etti. Ama şimdi, o ilaçlardan ötürü metabolizmam bozuldu ve hala bunun sıkıntısını çekiyorum. Günde bir beden değiştirdiğim oluyor. Sabah zayıf kalkıp akşam şişmiş bir şekilde yatağa giriyorum.

"ÇOCUK DOĞURMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK"

Özellikle buradan gençlere sesleniyorum. Bu ilaçları kullanmasınlar. Ben ilacı bıraktığımın ilk haftasında 6 kilo aldım. Bunun sonucunda metabolizmanız bozuluyor ve bu durum vücudunuzun diğer kısımlarına da yansıyor. Eşim çocuk istiyor ama sağlık sorunlarımı halletmeden çocuk doğurmak gibi bir düşüncem yok. Benim 2 oğlum var ve bu saatten sonra çocuk doğurmak bana cesaret işi gibi geliyor. Eşim çocuk istiyor ve buna hakkı var. Sağlık sorunlarımı halledip bir kız çocuk doğurmayı ben de istiyorum.

"ASENA'NIN ÇOK ŞUURSUZ KONUŞMALARI OLDU"

Asena'yı da, Didem'i de İbrahim Tatlıses piyasaya çıkardı. Bende mesleğe başlangıcımda İbo Show'da sahne aldım. Hepimizin mesleğe başlangıcı İbo Show'dur. Şimdi Nuran Sultan da başarılı ve çok düzgün bir vücudu var. Ama dansı için bir şey söyleyemeceğim. Asena'ya tabi ki başsağlığı diledim çünkü babaannesine çok bağlıydı. Allah kimseye böyle acılar vermesin. Oğlumla Avustralya'ya giderken Asena'nın benim için söylediklerini duydum ve çok sinirlendim. Asena yüzünden 9 saat mağdur oldum ve çok ağladım. Benim için kendi davasını takip etseydi dedi ama bana davayı açan zaten kendisiydi. Çok şuursuz konuşmaları oldu ve çok sinirlendim. Hayatımda ilk defa bir haksızlığa susmadım. Kendimi nezarathanede buldum çünkü kendi davasını takip etmeyen bir meslektaşım vardı karşımda.

"MESLEĞİM KONUSUNDA MÜTEVAZI OLAMAYACAĞIM"

Her konuda mütevazı olabilirim fakat mesleğim konusunda bunu yapmıyorum. Madonna'nın karşısında bile dans ettim. Üzülerek söylüyorum ki kendi ülkemin basınından görmediğim ilgiyi dünya basınından gördüm. Sağlığım yerine gelir ve mesleğimi özlediğimi fark edersem tekrar bir şeyler yapabilirim.