Survivor’da Aile iletişim ödülünde kazanna takım belli oluyor. Uzun zamandır iletişim ödülünü kazanamayan ünlüler bu oyuna ekstra motivasyonla kazanmaya çalışıyor. Survivor’da iletişim ödül oyununu kazanan takım ailelerine video göndermenin yanı sıra adam başı 2 şer patates ve yumurta kazanacaklar.

Ödül Oyunundan çıkan tarihi sonuç : Ünlüler 10-0 Gönüllüler

Bugün oynanacak ödül oyununda Survivor Damla, bir anda yere yığılıyor gözyaşlarına boğuluyor. Survivor Damla’ya ne oldu? Sakatlığı yeniden mi nüksetti?

Fragmanda bir anda yere yığılan damla ağlamaya başlıyor ve çok acıyor diyor. Gönüllüler takımı şok oluyor. Damla’ya ne oldu, sakatlığı geri mi geliyor, tüm bunların cevabı yeni bölümle birlikte yanıt bulacak.

Birleşmeye Son Günler

Survivor birleşme partisi ile ilgili sürprizleri Acun Ilıcalı hem Survivor Panorama’da hem de ada konseyinde izleyicilerle paylaştı. Survivor birleşme partileri arasında en iyisi olarak anılacak olan Survivor birleşme partisinde çok özel sürprizler izleyiciyle buluşacak. Survivor birleşme partisinin en büyük sürprizi Lil Jon olacak. Dünyaca ünlü Rap şarkıcısı Lil Jon’un sahne alacağı Survivor birleşme partisinde sürprizler bununla sınırlı kalmayacak.

Survivor ile ilgili daha önce skeç hazırlayan 3 Adam, Survivor birleşme partisinde yeniden izleyicinin karşısına çıkacak. Birbirinden eğlenceli skeçlerle ilgili ilk tanıtım videosu da bunun göstergelerinden biri oldu. Şimdiden izleyicinin beğenisini kazanan skeçlerin tamamı pazar akşam Survivor birleşme partisi ile izleyiciyle buluşacak.

Survivor birleşme partisinde bir de şarkı yarışması yapılacak. Survivor yarışmacılarının katılacağı şarkı yarışmasında jüri koltuğuna Sedan Bakan, Esat Yontunç ve Oğuzhan Koç oturacak. Survivor’ın en eğlenceli birleşme partisi Pazar akşamı TV8 ekranlarında.