Survivor'da aşk üçgeni iddiası adayı salladı. Geçtiğimiz haftalarda Adem ile Sabriye arasında olan yakın diyalog nedeniyle aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Fakat her fırsatta birbirlerine kardeş diyen ikilinin arasında Berna girdi. Sabriye'nin Berna'yı kıskanması kameralara feci şekilde yansıdı. Gece uykusunda konuşan Adem'e soru sormaya giden Sabriye, 'Acaba Adem ile Berna adada aşk mı yaşıyor?' sorusuna neden oldu.

  • Survivor'da aşk üçgeni Sabriye'den Adem'e olay Berna sorusu!

Survivor adasında eğlenceli dakikalar bitmek bilmiyor. Ada şartlarında yaşamlarını sürdüren yarışmacılar farklı şekillerde etkileniyor. Survivor ada hayatından en son etkilenen isim ise Adem oldu. Uykusunda konuşmaya başlayan Adem, gece yarısı arkadaşlarının eğlencesi oldu. Geceye asıl damgasını vuran cümleler ise Adem'den değil Sabriye'nin ağzından döküldü.

  • Survivor'da aşk üçgeni Sabriye'den Adem'e olay Berna sorusu!

Sabriye, Adem’in yanına giderek ağzından laf almaya çalıştı. ''Berna mı daha güzel, ben mi?'' diyen Sabriye'ye Adem'den bir cevap gelmedi. Fakat bu görüntüler ''Adem, Berna’ya mı aşık?'' sorusunu akıllara getirdi.

Survivor'da aşk üçgeni Sabriye'den Adem'e olay Berna sorusu!

Birleşme partisinin hemen ardından Adem ile Berna’nın sürekli baş başa vakit geçirmesi dedikoduları da beraberinde getirmişti. Adem’in en yakın arkadaşı Sabriye’nin fikrini almadan Berna ile ortak bir alan oluşturma kararı Sabriye’yi sinirlendirmişti.