Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. 23 Mayıs Salı günü gerçekleşen ada konseyinde eleme potasına giren 4 isimden en az oyu alan Volkan, Survivor 2017'ye ve hayallerine veda etti.
SEMA, TAKIM KARARINA SAYGI DUYACAĞIM DEDİ

Dokunulmazlık oyununun ardından Ünleler takımından Adem Kılıççı, Sabriye elenmesin diye arkadaşlarına kendi isminin yazılmasını teklif etti. Bireysel dokunulmazlık ödülünü alan Sema'da takım kararına saygı duyacağını açıkladı.
"SABRİYE'NİN GİTMESİNİ İSTEMİYORUM"

Adem bu teklifi üzerine İlhan Mansız'da o zaman sorumluluk alalım Sabriye yerine ben aday olayım dedi. Konseyde konuşma yapan Adem Kılıççı, 'Sabriye'nin gitmesini istemiyorum bu yüzden arkadaşlardan kendi adımın yazılmasını rica ettim. İlhan ağabey de bunu olumlu karşılayıp sorumluluk aldı.Bu altı yarışmacı bugün takım olduğunu gösterdi' dedi.
VOLKAN ADAYA VEDA ETTİ

İlhan Mansız, Adem'in teklifinin ardından sorumluluk almak istediklerini ve karşı takımdan bir yarışmacı göndermek için bu stratejiyi uyguladıklarını söyledi. Sabriye'nin diğer adaylara göre daha düşük oy alacağını düşünen ünlüler takımı Adem ve İlhan'ı, Ogeday ve Volkan'ın karşısına çıkararak şanslarını arttırdıklarını düşünüyorlar oyunlarını kaybeden gönüllüler takımındna bir kişi Survivor hayallerine veda etti.