Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına katılan Songül Karlı eski eşiyle ilgili ayrılığı konusunda bir açıklama yaparken Sultanbeyli'de bulunan 17 dönümlük arsasından bahsetmiş ve arsasının bir başkası tarafından satıldığını açıklamıştı. Karlı'nın bu açıklaması sonrasında magazin medyasının gündemi Sultanbeyli'deki bu arsa oldu.
600 BİN LİRAYA ALMIŞLAR

Konuyla ilgili konuşan Murat Yüncü ve Songül Karlı'nın ilk eşi Baykal Gümüş arsayla ilgili bilgileri olmadığını söyledi. Gümüş, bu arsanın Beykoz'da birlikte oturdukları villayı sattıktan sonra aldıkları bir yatırım olduğunu ve o zamanki değerinin 600 bin lira olduğunu açıkladı. Üzerinden yıllar geçtiğini ve kendisinin bu arsadaki hisselerini devrettiğini söyleyerek bir ilgisi olmadığını belirtti.
ARSANIN FİYATI 3 MİLYONMUŞ

Kayıp arsayla ilgili araştırma yapan 'Duymayan Kalmasın' ekibi, 17 dönümlük arsanın bugün ki fiyatının 2,5-3 milyon lira civarında olduğunu açıkladı. İmarsız olduğu için 3 milyon lira fiyat biçilen arsanın imarlı fiyatıysa 10 milyon lirayı buluyor.