Sibel Can’ı Y-ı-kan Aşk! Sanatçı Sibel Can’ın kızı Melisa Can Ural’ın birlikte olduğu genç Silivri Cezaevinde mahkeme tarihini bekliyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında Sarıyer’de iki arkadaş arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüşmüş birisi bebek olmak üzere 4 kişi yaralanmıştı. Olaya karışan şahıslardan ” Kamer Pirim” şu sıralar tutuklu yargılanmak üzere Silivri cezaevinde yatıyor.

MELİSA CAN URAL HAPİS YOLU GÖZLÜYOR Altı aydır cezaevinde bulunan Kamer Pirim’in yolunu gözleyen kişiyse, ünlü şarkıcı Sibel Can ve Hakan Ural’ın kızı Melisa Can Ural…

Yaklaşık iki yıldır birliktelikleri olan, Melisa Can Ural ile Kamer Pirim’in arasına demir parmaklıklar girdi. Herkesten sır gibi sakladıkları aşklarını Şık Hayat ortaya çıkardı.

Melisa Can Ural, Kamer Pirim’in abisi M.Pirim’in sosyal medyada kardeşiyle çekilmiş fotoğrafının altına aşkını ve özlemini gösteren yorumlarıyla dikkat çekti. Şubat ayında ilk duruşmasına çıkacak olan Pirim birbirleriyle Kamer Pirim’in abisi M.pirim aracılığı ile haberleşiyor ve iki aşık kavuşmak için gün sayıyor. Sibel can ve Hakan Ural’ın bu aşka karışıp karışmadığı merak konusu.