Erdem ÖZCAN/BANDIRMA (Balıkesir), () - BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde, Gökhan Türkmen’in konseri sırasında sahneye çıkan 26 yaşındaki Buğra Fırat, kız arkadaşı 24 yaşındaki Hilal Saygı’ya 20 bin kişinin önünde evlenme teklif etti. Teklifi kabul eden Hilal Saygı, sevinçten ağladı.
Bandırma'da bu yıl 25’incisi düzenlenen, Uluslarrası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali, Gökhan Türkmen konseriyle sona erdi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kapanış konserinde Türkmen, yatsı ezanı sırasında ara verince sunucu Buğra Fırat'ın uyarısı üzerine doğum günü olduğunu söylediği Hilal Saygı’yı sahneye davet etti. Sahneye çıkarak doğum günü olmadığını anlatmaya çalışan genç kız,  birden karşısında sevgilisi Buğra Fırat’ı elinde çiçek ve yüzük kutusuyla karşısında buldu.
Buğra Fırat, Hilal Saygı’nın önünde diz çökerek yüzüğü uzatıp evlenme teklif etti. Beklemediği bu teklif karşısında şaşkına dönen Hilal Saygı, bir süre durakladıktan sonra erkek arkadaşı Buğra Fırat’ın teklifini kabul etti. Hilal Saygı sevinç gözyaşları döktü. Daha sonra Buğra Fırat yanında getirdiği yüzüğü Hilal Saygı’nın parmağına taktı.
Konsere gelen 20 bin kişi Buğra Fırat’ın evlenme teklifine şahitlik etti. Yaklaşık olarak 2 saat süren Gökhan Türkmen konseri yapılan havai fişek gösterileriyle son buldu.

EÖ(FK/BT) (FOTOĞRAFLI)