Mehmet ÇINAR/ANTALYA, () - RUSYA'nın ünlü şarkılarından Sergey Zverev ile yine Rusya'da büyük ün yapan Türk şarkıcı Adil Karaca, 2011'de düet yaptıkları 'Kimyam Değişti' şarkısını ilk kez Türkiye'de seslendirdi.
Rusya, Ukrayna, Azerbaycan gibi ülkelerde popüler olan Sergey Zverev, Antalya'nın turizm bölgesi Kemerağzı'ndaki Rixos Lares Hotel'de, çoğunluğu Rus hayranlarının karşısına çıktı. Sergey Zverev Antalya'daki konserinde, yine Rusya'da sevilen ünlü bir isim olan Türk şarkıcı Adil Karaca ile sahnede düet yaptı.
Türkiye'den yaklaşık 7 yıl önce Rusya'ya giden, burada iki albüm çıkaran ve 'Kimyam Değişti' adlı parçasına Sergey Zverev'le 2011'de düet yapan Adil Karaca, Zverev'in konserinde aynı şarkıyı ilk kez Türkiye'de canlı olarak seslendirdi.
Türkiye'de yıllarca prodüktörler tarafından bekletildiğini ve hiç Rusça bilmediği halde gittiği Rusya'da büyük zorluklar sonrasında çıkardığı albümlerle büyük beğeni topladığını belirten Adil Karaca, Türkiye'de pek tanınmadığını ancak Rusya'nın sevilen şarkıcıları arasında gösterilmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.
EN ÇOK TÜRKİYE'Yİ SEVİYOR
Türkiye'yi çok sevdiğini ve özellikle Antalya'nın aşığı olduğunu belirten Sergey Zverev ise hayatı boyunca dünyanın birçok ülkesinde bulunduğunu ancak en çok sevdiği ülkenin Türkiye olduğunu söyledi. Daha önce Antalya'da bir şarkısına klip çektiğini de anlatan Sverev, Rus halkının da Antalya hayranı olduğunu dile getirdi.
HAYATININ FİLMİ ÇEKİLECEK
Rus şarkıcı Zverev, kendi hayatını anlatan bir sinema filminin de hazırlandığını ve bu filmin çekimlerinin de önemli bölümünün Antalya'da gerçekleştirileceğini açıkladı. Zverev, bir rap şarkıyı da önümüzdeki günlerde çıkacak olan yeni bir albümde Adil Karaca ile birlikte seslendireceklerini açıkladı.

MÇ(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)