Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bir eğlence mekanının yaz sezonu açılışında konser veren Serdar Ortaç, kadın hayranlarına, "Yaşayacağınızı yaşadınız artık evlenmek şart. Kızlar, bu gece koca buldunuz buldunuz, yoksa evde kaldınız" sözleriyle seslendi.
Club Summer Garden'da sahneye çıkan pop müziği şarkıcısı Serdar Ortaç, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Eğlence mekanının yaz sezonu açılış gecesinde hayranlarının karşısına çıkan Serdar Ortaç'ın konserini yaklaşık 2 bin kişi izledi. Sahneye çıktığı andan itibaren eğlence mekanını hareketlendiren Serdar Ortaç'a 2 kadın dansçı eşlik etti.
YENİ ALBÜMDE 14 ŞARKI VAR
Konser öncesi gazetecilere kuliste açıklama yapan Serdar Ortaç, önümüzdeki günlerde çıkaracağı 'Serdar Ortaç 20'nci Yıl, Tanrım' adlı albümünün yaza damga vuracağını söyledi. Albümde 14 şarkı yer aldığını belirten Ortaç, "Türkiye hem gençleşiyor hem de yaşlanıyor. Ben yaşlanan kısımdayım. Bu yüzden hayranlarımın bana gençlik bulaştırması için onların karşısına çıkıyorum. Bu yaz için 14 şarkı hazırladım. Birbirinden değişik 14 şarkı var albümde. 'Serdar Ortaç 20'nci Yıl Tanrım' diye çıkacak. 'Tanrım' adlı şarkım var, onunla çıkış yapacağız. 'Tanrım seni yanımdan ayırmasın/Bütün günahlarını bağışlasın/Ayırmasın delice sevenleri/bana güzelliğini bağışlasın' diye sözleri var. Amin diye başlayacağız" dedi.
YAŞAYACAĞINIZI YAŞADINIZ
Konsere, 'İşim Olmaz' adlı şarkıyla başlayan Ortaç, programı süresince çıkış yaptığı 'Karabiberim'den bu yana 20 yılda yazdığı birçok şarkıyı seslendirdi. Sahnede 'Yaşayacağınızı yaşadınız artık evlenmek şart. Kızlar, bu gece koca buldunuz, buldunuz, yoksa evde kaldınız' diyerek konserine devam etti. Serdar Ortaç yaklaşık 2 saat sahnede kalarak izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

TE(YK/AK) (FOTOĞRAFLI)