Bodrum’un en ünlü mekanlarından olan pasha culup’de sahne alan Serdar Ortaç yeni albüm müjdesi verdi. Sağlık durumundan ve ekonomik sıkıntılarından bahseden Ortaç ekonomik sıkıntılarını geride bıraktığını açıkladı. Gümbet barlar sokağında bulunan pasha clup’de sahne alan Ortaç sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık bin 500 kişinin izlemeye geldiği ortaç nedeniyle clup kapılarını erken saate kapatmak zorunda kaldı. Adım atacak yer kalmayan mekanda biletler ise saatler öncesinde bitti.
YENİ ALBÜM YOLDA 
Ortaç sahne öncesinde yaptığı açıklamada yeni albüm müjdesini verdi. Bodrum’u çok sevdiğini söyleyen ortaç sözlerine şöyle devam etti, “ Bodrum Türkiye’nin incisi, Bodrum’da Çeşme’de ve Antalya’da bu yaz konserlerim var. Hepsi birbirinden eğlenceli geçiyor. Halen yıllardır şarkılarıma eşlik ediyorlar. Çok memnunum onların mutluluğu benim mutluluğum. Zaten ben hayatımı onları eğlendirmek için adadım. Yeni projelerim var İstanbul’a döner dönmez yeni şarkılarım var onları süsleyeceğim”dedi. 
BORÇLARIM BİTTİ 
Kıbrıs’da gittiği bir konser sonrası kumar oynayan ve yüklü bir miktarda para kazandığı idealarına yanıt veren Ortaç Borcunun bittiğini söyleyerek “Herkesin borcu var. Benimde borcum vardı. Allaha şükür bitti. Bu sene borçların hepsini kapattım. Bundan sonra parayı tutmam lazım. Hepimizin parayı tutması lazım”şeklide konuştu. 
DİM DİK AYAKTAYIM 
Geçirdiği rahatsızlık sonucunda sık sık hastalığı ile gündeme gelen Ortaç dimdik ayakta olduğunu da açıklayarak “ Sağlık durumum çok iyi. Dim dik ayaktayım. Çok çok iyim, Çok sağlıklıyım ve durumum gayet iyi”ifadelerini kullandı. 
Daha sonra sahneye çılakan Ortaç hayranlarına evlenmelerini söyleyerek bir dahaki konserde herkes evlensin diyerek nasihatlerde bulundu. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Ortaç yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren ünlü sanatçı hayranlarına takılmadan da duramadı. Hayranlarının ricasını kıramayan Ortaç sahneden sık sık özçekim yaparak sevenleriyle paylaştı. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Ortaç’ın yaz boyunca sık sık Bodrum’da konser vereceği öğrenildi.