‘Taş Kâğıt Makas’ dizisi hakkında inceleme ‘Taş Kâğıt Makas’ dizisi hakkında inceleme

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla zaman zaman gündeme gelen Selin Ciğerci, son açıklamasıyla dikkat çekti.

Ala Tokel’in Youtube programına konuk olan Ciğerci, sadece 15 saniyelik bir Instagram hikayesi için kazandığı ücretin 150 bin TL'ye kadar çıkabildiğini söyledi.

Tokel'in, hikaye başına ne kadar aldığını sorması üzerine Ciğerci, "Ürüne göre değişiyor. Butikçilerden az alıyorum, takıcılardan az alıyorum. Markaya göre değişiyor. Kendi işimin patronu olduğum için esnaf olarak da ilerleyebiliyorum" cevabını verdi.

Ciğerci, eskiden çok fazla ürün linki paylaştığını ancak artık sıkıldığını belirtti. Aynı gün içinde birden fazla reklam çekmek zorunda kalmanın yorucu olduğunu da sözlerine ekledi.

Tokel, "Senin bu hikayenin sallıyorum 40 bin lira etmesinin bir bedeli var arkada" diye sorunca Ciğerci, "Hayır, 150 bin TL aldığım da oluyor" yanıtını verdi.

"VERGİ REKORTMENİYİM, 500 BİN TL ALDIĞIM OLUYOR"

Sözleri kısa sürede sosyal medyada konuşulmaya başlanan Selin Ciğerci "Vergi müfettişlerini göreve bekliyoruz" yorumuna cevap vererek "Vergi rekortmeniyim sorun yok. 500 bin TL de aldığım oluyor. Konser ücretlerini 50 bin gösteren sanatçıları etiketle bence" dedi.