Ünlü sunucu Seda Akgül, Hülya Avşar'ın Star TV ekranlarında sunduğu "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programına konuk oldu. 2016 yılında Avram Habif'le evlenen ve 4 ay evli kaldıktan sonra boşanan güzel sunucu, evlilik sürecinde yaşadıklarını samimi iafdelerle anlattı.

"FARK ETTİĞİM AN KAÇTIM"

Reality şovlarda boy gösteren Akgül, "Evlilik zor bir şey. İnsanlar birbirini zorlamamalı. Önemli olan çok sevmek değil, güzel sevmek. 'Ben onsuz yaşayamam' diyerek evlendim, aşkım bitmeden boşandım. beni hak etmediği için, affedemediğim için boşandım. Bana, kadınlığıma, gururuma büyük hakaretler işittim. Eşim tarafından çok büyük ezildim, fark ettiğim an kaçtım. Tanıştığımızda çalışmıyordum. Aramıza rekabet girdiği an evliliği bitirmek istedim" dedi.

"YUMURTALARIMI DONDURDUM"

Başarılı sunucu, "Hayatım boyunca çocuk istemedim. 70 yaşındaki erkeklerin 'ben baba olurum' deyip 20'li yaşlarda kızlarla dolaşmasına sinir oluyorum. 'Gerekirse 5 tane yaparız' diye ortalarda dolaşıyorlar. Ben de 'istediğim zaman anne olabilirim' dedim ve yumurtalarımı dondurdum" ifadelerini kullandı.