ÜNLÜ manken Şebnem Schaefer, Kahramanmaraş'taki bir alışveriş merkezinin buz pistine kurulan podyumda önce kıyafet ve takı tanıtıp dans etti, sonra satırla Maraş dondurması kesti.
Annesi Türk, babası Alman olan manken Şebnem Schaefer, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki buz pistinde gerçekleştirilen '2014 Moda Trendleri' defilesinde podyuma çıktı. Şebnem Schaefer, kendisine eşlik eden Miss Globe Turkey 2013 birincisi Burçin Serdar, Model of Turkey 2013 birincisi Erhan Sobacı'nın da aralarında bulunduğu mankenlerle birlikte markaların 2014 konseptini tanıttıktan sonra buz pistinde dans şovu yaptı. Kayarken yeniden düşmemek için dikkatli davranan Schaefer, dansın ardından eline aldığı satırla kestiği Maraş dondurmasını yedi. Defileyi ilgiyle izleyen vatandaşlar ise Schaefer ve diğer mankenleri cep telefonları ile görüntüledi.
Yöresel yemeklerden yiyen Şebnem Schaefer, ilk defa tatmasına rağmen mumbarı çok beğendiğini belirterek, "Mumbarı ilk defa yedim ve çok lezzetli. Kuzu bağırsağından yapılıyormuş. İlk başta tahmin etmedim ama beğendim. Çok dikkat etmiyorum ama her şeyi yiyen bir insan da değilim. Rejim yapmıyorum ama spor yapıyorum" dedi.
Yemek yapmayı değil yemeyi sevdiğini söyleyen Schaefer, kendisine hediye edilen ceviz ağacından yapılmış sandığın uğur getirmesi halinde evlenebileceğini de ifade etti.