Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - BREZİLYA Milli Takım Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari, "Bodrum’un adını çok duydum, tatil için önümüzdeki yıl mutlaka geleceğim" dedi.
Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yayın yapan 'Radyo Eko' ve 'Halikarnas' adlı radyoların sahibi ve genel yayın yönetmeni, işadamı Gürol İnan, Rio Karnavalı’nı izlemek için 1 haftalığına gittiği Brezilya’dan dönüşte havalimanında, Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari ile karşılaştı. Scolari, kendisini Bodrum'a davet eden İnan'ın röportaj isteğini de kırmadı. İnan’ın mikrofonuna Türk futbolu ve Türk takımları hakkında görüşlerini anlatan Scolari şunları söyledi:
"Türk futbolu istikrarı yakalaması halinde önümüzdeki yıllarda dünya futbolunda önemli yere gelebilir. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yaptığı transferler ve başarılar dünyada konuşuluyor. Türk futbolu da Avrupa’da oynayan futbolcularıyla adından sıkça bahsettirmeyi başardı. Türkiye’yi 2014 FIFA Dünya Kupası maçları için Brezilya’da görmek isterim. Türk futbolu son yıllarda önemli aşamalar kaydetti. Teklif alırsam düşünürüm. Bodrum’un adını çok duydum, tatil için önümüzdeki yıl mutlaka geleceğim."

YA(İÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)