TÜRK Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, oyunu ikamet ettiği Antalya'da kullandı. Ezgü, "Türkiye farklı ayrışmaların değil birleşimlerin ülkesi olsun. Bunu arzu ediyoruz" dedi.
Antalya'nın Kepez İlçesi'nde ikamet eden Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, oyuncu eşi Gülay Ezgü ile beraber Duacı Mahallesi'ndeki Eczacılar İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Öğle saatlerinde okula gelen sanatçı Ezgü ve eşi, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra oy kullanacakları 2080 numaralı sandıkta kuyruğa girdi ve yaklaşık yarım saat süren bekleyişin ardından oylarını kullandı.
Sonrasında bir açıklama yapan sanatçı Sümer Ezgü, "Demokrasinin gereğini yaptık, görevimizi yaptık. Türkiye için güzel şeyler arzu ediyorum. Türkiye kavga, ayrım ve farklı rekabetlerin, ayrışmaların değil birleşimlerin ülkesi olsun. Bunu arzu ediyoruz. Çünkü ortak yaşıyoruz biz burada. Kardeşçe, birlikte yaşamak istiyoruz. Seçilen bütün adaylara başarılar diliyorum. Biz de bu ülkenin geleceği için elimizden gelen neyse sadece seçmek değil seçtikten sonra da katılmak için daima varız" dedi.

ÖÖ(SU/SS) (FOTOĞRAFLI)