Yeni şarkısı Ela ile müzik listesine damga vuran sosyal medya fenomeni Reynmen, YouTube'da tıklanma sayısı hakkında yorum yapan Işın Karaca'ya isim vermeden göndermede bulundu.

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 1

Son günlerin en çok konuşulan ismi YouTuber Reynmen, yeni klibi Ela ile kısa sürede 33 milyon dinlenerek Türkiye'nin gündemine oturdu. Güzel yorumların yanı sıra birçok eleştiriye maruz kalan Reynmen, tıklanma oranlarına inanmayan Işın Karaca'ya isim vermeden gönderme yaptı.

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 2

Sosyal medya hesabı Instagram'dan takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Reynmen, ''Şarkıların baya milyon izlendi ve ünlülerin iyi ve kötü tepkilerine ne demek istiyorsun?'' sorusuna öyle bir cevap verdi ki herkesin ağzı açık kaldı. 

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 3

Reynmen, cevabında, "Hepsine çok teşekkür ederim. Yorumları benim için çok değerli iyi veya kötü.Ama bazı or..." diyerek sözünü yarıda kesti.

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 4

Işın Karaca Reynmen'in rekor kıran klibi için "Vallahi de billahi de tebrik ediyorum! Düşünsenize, dinlenmeden beğeniliyorsun, piyasa o kadar elinde! YouTube Allowing manipulation is being part of a crime! (YouTube Manipülasyona izin vermek suçun bir parçası olmaktır.)" demişti.

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 5

Geçtiğimiz günlerde ise Didim'de konser veren müzik dünyasının güçlü sesi Işın Karaca, sanat dünyasında yaşanan 'internette en çok ben tıklandım' polemikleri hakkında da konuşmuş ve sahte tıklanmalara savaş açtığını söylemişti. 

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 6

Karaca, "Bu, dün başladığım bir savaş değil. Ben haset, kıskanç değilim. Kimsenin geldiği yerde gözüm yok. 25 yıldır zaten ünlüyüm. Bu ün hiçbir zaman başıma vurmadı, vuramaz." dedi.

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 7

Karaca, sözlerine şöyle devam etti: "Çünkü halk beni buraya getirdi ve halk gerektiği zaman geri çekmesini de biliyor. Allah bana ses vermiş, bu sesle şarkı söyledim ve ekmeğimi sadece ve sadece buradan kazandım. 

711

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 8

Sahtekarlık yapan insana tahammülüm yok. Sahte tıklanmam yok, sahte takipçim yok. Eskiden korsan satış vardı. Şimdi korsan, dijital sektörde. Benim dün başladığım bir savaş değil. Hukuk en güzel cevabını her zaman verecektir." 

811

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 9

911

Reynmen Işın Karaca'ya mı küfretti? Tıklanma sayısı eleştirilince dayanamadı - Sayfa 10