Oyuncu Pınar Altuğ, eşiyle paylaştığı fotoğrafın altına ‘Sanki üniversiteye giden oğlunmuş gibi Pınar Hanım’ şeklinde yorum yapan takipçisine ‘Peki bundan size ne?’ diyerek yanıt verdi. Eşi Yağmur Atacan’la çektirdiği fotoğrafı “Canımın içi koca, iyi ki doğmuşsun, iyi ki hayatıma girmişsin. Beraber daha çok uzun yıllarımız olsun. Seni çok seviyorum” notuyla paylaşan oyuncu Pınar Altuğ, yapılan bir yorum karşısında kendini tutamadı.

‘ÜNİVERSİTEYE GİDEN OĞLUNMUŞ GİBİ’ Bir takipçisi fotoğrafın altına “Sanki üniversiteye giden oğlunmuş gibi Pınar Hanım” yorumunu yaptı. Son derece sinirlendiği gözlenen oyuncu, “Peki bundan size ne?” diyerek takipçisine yanıt verdi.

10 yıldır birlikte olan Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ’un evliliklerinden bir de ‘Su’ adında çocukları oldu. ARALARINDA 9 YAŞ VAR Mutlu birlikteliğe rağmen 43 yaşındaki Pınar Altuğ, 34 yaşındaki Yağmur Atacan ile arasındaki 9 yaş farkından ve paylaşımlarından dolayı eleştiriler hiç durulmadı. PINAR ALTUĞ’UN TAKİPÇİLERİYLE BAŞI DERTTE Pınar Altuğ, kendisini çirkin bulan ve “Koca karı” diyen takipçisinin yaptığı yorumların ekran alıntısını Instagram hesabından “Ben hanimefendinin derdini anlayamadım,anlayan biri varsa bana anlatabilir mi lütfen?” notuyla paylaşmıştı.pınar altuğ ile ilgili görsel sonucu

Pınar Altuğ daha önce de bir takı firmasının tanıtımını yapmıştı. Pınar Altuğ’un yüzükleri tanıtmak için verdiği pozda elleri ön plandaydı. Ellerini gören takipçileri, ”Pınar Altuğ’un eli yaşlıların eli gibi”, ”Eline estetik yaptırmayı unutmuşsun” gibi yorumlarda bulunmuştu.

pınar altuğ ile ilgili görsel sonucu

Pınar Altuğ’un giydiği bu kıyafet olay olmuştu. Bir takipçisi Instagram’da gördüğü elbise için ”Dekolteniz biraz aşağıda, elbise belli ki rahatsız” diye yazdı. Pınar Altuğ ise şu cevabı verdi: ”Beğenmeyebilirsiniz ona elbet bir şey diyemem ama bütün gece dans ettim, gerçekten çok rahattım”