BAŞROLLERİNİ komedyen Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın paylaştığı 'Patron Mutlu Son İstiyor' adlı sinema filmi oyuncuları gala için Antalya'ya geldi.
Özdilek AVM sinemalarında hayranlarıyla buluşan oyuncular Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu'na filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü eşlik etti. Alışveriş merkezindeki 6 salonda aynı anda vizyona giren filmi izlemek için günler öncesinden bilet alan Antalyalılar karşılarında ünlü oyuncuları görünce şaşırdı. Sinema girişi önüne kurulan platformda halkı selamlayan Çevik, Mola ve Başoğlu, esprileriyle hayranlarını güldürdü. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın etrafını kuşattı. Özdilek yönetimi, ünlü oyunculara plaket vererek teşükkür etti. Sinema salonlarını dolaşan ve birkaç dakika içinde başlayacak filmlerini izlemeye gelen sinemaseverlere 'merhaba' diyen ünlü oyuncular, ayakta alkışlandı. Sinema salonu ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, yaptıkları esprilerle güldürdü. Filmde 'Sinan' karakterini canlandıran Tolga Çevik'in, aynı zamanda makyaj değişikliğiyle patronu da canlandırdığını dün geceki Beyaz Show'da öğrenen Murat Başoğlu, yaşadığı sürprizden Çevik'i sorumlu tuttu.
'TOLGA BEY'İN KARAKTERSİZLİĞİ'
Gazetecilerin, 'Canlı yayında Tolga Çevik'in özel makyajla patronu da oynadığını öğrendiniz, çekimler süresince hiç fark etmediniz mi?' sorusuna Başoğlu, "Bu Tolga Bey'in karaktersizliği, bir şey diyemiyorum. Böyle bir şey hazırlamışlar, herkese sürpriz. Bana da hiçbirşey söylemediler, sağolsunlar. Herkesin içinde kim var diye merak ediyorum şimdi. Hala şaşkınım" diye yanıt verdi.
ÇARŞAMBA VİZYONA GİRDİ
Filmde hem patronu hem de 'Sinan' karakterini canlandıran Tolga Çevik, filme gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. Çevik, "Bizim filmimiz birçok film gibi cuma günü değil, çarşamba günü vizyona girdi. Giderek katlanacak ve büyük kitlelere ulaşacak bir film. Konuştuğumuz herkes filmi ikinci kez izlemeyi planlayan kişilerdi. Bu da amacımıza ulaştığımızın bir göstergesi" dedi.
Filmde Tolga Çevik ile başrolleri paylaşan ve 'Eylül' karakterini canlandıran Ezgi Mola, Antalya'nın ardından Ankara, Eskişehir, Bursa ve Avrupa turnesi olacağını söyledi.