Önce Yemekteyiz ardından MasterChef isimli yemek yarışmalarıyla adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Murat Özdemir, papağana işkencesinin ardından aylar sonra bir özür mesajı yayınladı.

Papağana işkence etmişti! MasterChef Murat Özdemir tanınmayacak hale geldi - Sayfa 6


Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV8'de yayınlanan Yemekteyiz ve MasterChef programlarında yaptığı hareketlerle ve dengesiz tavırlarıyla birçok kişi tarafından eleştrilen Murat Özdemir, Bahtiyar adını verdiği papağanına yaptığı işkenceyle gündeme gelmişti. Bakırköy Ruh ve Sinir Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 21 gün tedavi gören Murat Özdemir, aylar sonra ortaya çıktı.

murat özdemir ile ilgili görsel sonucu

İşkence ettiği papağan tedavi altındayken bir gece yaka paça gözaltına alınan Murat Özdemir'e, papağanın ölümü üzerine başta hayvanseverler olmak üzere sosyal medyadan adeta linç kampanyası başlatılmıştı. Yaşanan olayların ardından ortadan bir anda kaybolan Murat Özdemir, uzun bir aradan sonra özür dilediği bir video yayınladı.

Papağana işkence etmişti! MasterChef Murat Özdemir tanınmayacak hale geldi - Sayfa 4

Videoda önce aldığı kilolarla dikkat çeken Murat Özdemir, uzattığı sakallarıyla da bir anda gündeme oturdu. Kameranın karşısına geçen Özdemir, başta papağanından olmak üzere birçok kişiden özür diledi. Özdemir, mesajının tamamında şu ifadelere yer verdi:

Papağana işkence etmişti! MasterChef Murat Özdemir tanınmayacak hale geldi - Sayfa 4


Papağanımdan, Acun Ilıcalı'dan özür diliyorum...
"3 senedir bakmakta olduğum papağanla bir video çektim ve kötü sonuçlar doğdu. Bundan dolayı bütün hayvan haklarından, papağanımdan, tüm insanlardan hatta Acun Ilıcalı'dan özür diliyorum. Lüften özrümü kabul edin."