Oya Aydoğan'ın ölüm haberi bu sabah hastaneden gelen açıklama ile duyuruldu. Geçen hafta pazar günü hastaneye kaldırılan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Oya Aydoğan bu sabah 7.15'te hayata gözlerini yumdu. Oya Aydoğan 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Oya Aydoğan'ın ölüm haberinin ardından sevenlerinden, sanatçı dostlarından başsağlığı mesajlar yağdı... Ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın annesin de yıllar önce yemek yerken rahatsızlanmış ve bir süre sonra vefat etmişti.

SEVENLERİNDEN MESAJLAR YAĞIYOR

Evinde patates kızartması yerken fenalaşan Oya Aydoğan acil olarak hastaneye kaldırılmış, yapılan incelemelerin ardından ünlü oyuncunun aort damarının yırtıldığı anlaşılmıştı. 12 saat süren ameliyata alınan ünlü sanatçı, yaklaşık 94 saat yoğun bakımda uyutulmuştu. Beyninde çok sayıda ödem tespit edilen Aydoğan'ın tedavisine başlanmış, tedaviye yanıt vermeyen Aydoğan uyutulmuştu. Ünlü oyuncu Aydoğan bu sabah hayatını kaybetti. Oya Aydoğan'ın ölüm haberi sevenlerini üzdü. Oya Aydoğan'ın sevenlerinden twitter'da mesaj yağıyor.

EN ACI TESADÜF

'Söylemezsem Olmaz' programındaki arkadaşı Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan'ın annesinin de yıllar önce benzer bir rahatsızlık geçirdiğini anlattı. Mutlu, "Oya Abla bunu hep anlatırdı. Yemek yerken sapasağlam kadın bir anda yere yığıldı. Ondan sonra da toparalayamadı derdi. Oya Abla annesiyle ilgili hep bunu söylerdi." dedi.