Dünyaca ünlü sosyete kasabı Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Nusret'in bu paylaşımı akıllara ''Evleniyor mu?'' sorusunu getirdi.

Nusret Gökçe evleniyor mu? Tektaşlı et paylaşımı olay oldu! - Sayfa 1

Saltbae hareketiyle dünyaca tanınan bir kasap ve işletmeci haline gelen Nusret Gökçe, sıklıkla sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımlarıyla gündeme geliyordu. Etleri kesmeyi bir şov haline getiren Nusret, bu sefer yaptığı bir fotoğraf paylaşımıyla gündem oldu ve kafaları karıştırdı.

 

Nusret Gökçe evleniyor mu? Tektaşlı et paylaşımı olay oldu! - Sayfa 2

Dünyanın gözde şehirlerinde restorant açan Nusret, takipçilerinin de yakın markajında olunca sosyal medya hesabı sayesinde de adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü kasap, sürekli et kesmeyi ya da servisi bir şov haline getirmesiyle gündem olurken bu sefer son yaptığı yüzük paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

 

Nusret Gökçe evleniyor mu? Tektaşlı et paylaşımı olay oldu! - Sayfa 3

Nusret, sosyal medya hesabı Instagram'da etin arasında sıkıştırılmış bir tektaş yüzük fotoğrafı paylaşarak "She said yes (evet dedi)" notunu paylaştı ve bir anda takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

 

Nusret Gökçe evleniyor mu? Tektaşlı et paylaşımı olay oldu! - Sayfa 4

Nusret'in tektaşlı paylaşımı, takipçilerinin ''Evleniyor musun?'' sorularına neden oldu. 

 

Birçok kişi tarafından kısa sürede beğenilen fotoğrafa evliliğe dair de birçok soru gelse de Nusret'ten henüz bir açıklama gelmedi. 

 

Tektaş paylaşımıyla kafaları karıştıran Nusret Gökçe kimdir?

Gökçe, 1983 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Ailesinin maddi sebepleri nedeniyle Darıca Faik Şahenk Ortaokulu'nu 6. sınıfta bırakmak zorunda kaldı.

Nusret Gökçe evleniyor mu? Tektaşlı et paylaşımı olay oldu! - Sayfa 7

Bostancı'daki kasaplar çarşısında yoğun bir şekilde çalışarak kasaplık mesleğini öğrendi. Bostancı'daki kasaplar çarşısında yoğun bir şekilde çalışarak kasaplık mesleğini öğrendi.

Nusret Gökçe evleniyor mu? Tektaşlı et paylaşımı olay oldu! - Sayfa 8

Üç ay boyunca çiftliklerde kaldı, restoranlarda ve kasaplarda gezerek dünyada kasaplığın nasıl olduğunu inceledi. Ardından 2010 yılında Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Burada da sadece işinde profesyonelliği öğrenmek için New York'un dört ünlü restoranında ücretsiz olarak çalıştı.

 

Nusret Gökçe evleniyor mu? Tektaşlı et paylaşımı olay oldu! - Sayfa 9

ABD'de yaptığı bir menü ünlü gazete New York Times'da yayınlandı. İşlerini büyüten Nusret, yakın zamanda Amerika'da, Dubai'de ve Katar'da da şubeler açtı. Nusret, "saltbae" hareketiyle dünyaca bir üne kavuştu. Şimdi başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede şubeleri bulunuyor.

 

Nusret Gökçe evleniyor mu? Tektaşlı et paylaşımı olay oldu! - Sayfa 10