Son olarak 'İlişki Durumu Evli' dizisinde rol alan Nurseli İdiz, kızı Elif İdiz ile birlikte Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. İdiz, Star TV ekranlarında yayınlanan 'Anne' dizisiyle ilgili ve özel hayatına dair merak edilenleri canlı yayında anlattı.
Sözlerine 'Anne' dizisiyle başlayan Nurseli İdiz, 'Son dizi çok başarılıydı, ama ben kıymeti bilinen bir kadın değilim. 'Anne' dizisinde oynayacaktım, 'İlişki Durumu Evli devam edecek' dediler. Bu yüzden geçen yıldan kalan işime devam ettim. Mahsun Kırmızıgül'ün filmi için 15 gün provalara gittim. 'İlişki Durumu Evli' için ondan da vazgeçtim' ifadelerini kullandı.
"EKONOMİK TALİHSİZLİK YAŞADIM"
Ünlü oyuncu, "Bazı gençler gelip bana 'Ben oyuncu olmak istiyorum bana iş bulur musunuz' diyor. Yahu ben yapımcı mıyım? Ekonomik bir talihsizlik yaşadım. Bir diziye girdiğim zaman en az bir puan arttırıyorum' şeklinde konuştu.

'BÜTÜN BORÇLARIMI ÖDEDİM RAHATLADIM'
"5,5 trilyon borcum vardı. Sıfırladım. Malım mülküm yok ama kendimi çok rahat hissediyorum. 3'te 1 fiyata çalışıyorduk. O sattığım mülklerin önünden geçerken üzülüyorum. İhtiyacın varsa aldığın ücret düşüyor. Oyunculuk Allah sağlık verdiği sürece yaşı olmayan bir meslek. İnsanlara çok güveniyordum. Artık maddi olarak akıllandım.
"HEPSİNE ÇOK ÜZÜLDÜM"
Nişantaşı'nda ev, Arnavutköy'de yalı, Bodrum'da yazlık, Asos'ta arsa, Pendik'te ev... 16 yıldır çalıştıklarım gitti. Kendi emeğim olduğu için hepsine çok üzüldüm. İflas ettiğimde kimse 'bu kadına yardım edelim, bir reklam olur, film olur, bir şeyini de kurtaralım' demedi." dedi.