Nur Yerlitaş'a şehitlere yönelik sözleri nedeniyle instagram ve twitter'dan tepki yağdı. Yerlitaş'ın Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum gününde şehitlerle ilgili sözlerini, sosyal medya hesabından paylaşınca kıyamet koptu. Onbinlerce kullanıcı Yerlitaş'a sert tepki gösterdi.
Nur Yerlitaş, dün akşam Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Geceden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yerlitaş, kullandığı skandal sözlerle tepki topladı.
ŞEHİTLERE HAKARET
Bir ara Instagram'dan canlı yayın yapan Nur Yerlitaş, görüntülerde şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyor. Ayşegül Kaya'nın Nur Yerlitaş'ın kulağına birşeyler söylemesi üzerine ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı.Yerlitaş'ın bu görüntülerine takipçilerinden büyük tepki geldi.

NUR YERLİTAŞ'A SOSYAL MEDYADAN TEPKİ
Yerlitaş'a takipçileri, "Size yakışmadı yazık", "Ekran önünde sevimli görünen yüzünüz göstermelikmiş" , "Onlar olmasa siz o masada oturabilir miydiniz?" ve "Siz ve söyleminiz çok çirkindi esefle kınıyorum sizi" gibi yorumlarda bulundu. Nur Yerlitaş, tekpkiler sonucunda Twitter'da TT (Trend Topic) oldu.
NUR YERLİTAŞ'TAN HAMLE GELDİ
Ünlü modacı Nur Yerlitaş, kendisine gelen tepkilerden sonra Instagram hesabını yorumlara kapattı.Nur Yerlitaş'ın skandal sözlerinden sonra gelen tepkilere karşı nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu.
NUR YERLİTAŞ KİMDİR?
Nur Yerlitaş 11 Ağustos 1955 yılında İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. Nurella lakabıyla tanınan Nur Yerlitaş anne tarafından Siirt, baba tarafından ise Giresun’ludur.
Moda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.
Nur Yerlitaş, 2011 yılında Demet Akalın'ın 'Türkan' klibinde Türkan Şoray'ı canlandırdı.
Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekardır.
Sibel Can, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi ünlü sanatçıların moda danışmanlığını yapıyor. Sahne için özel kostümler hazırlıyor.