Özgecan cinayetinden sonra attığı “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” tweet’i yüzünden büyük tepki toplayan Nihat Doğan’la herkes ilişkisini kesmeye başladı...
 
SURVIVOR’DAN ÇIKARILDI: Acun Ilıcalı Doğan’ı Survivor kadrosundan çıkardı. Twitter’da NihatVarsaSurvivorBoykot kampanyası yapılmıştı.
 
MENAJERİ BIRAKTI: Nihat Doğan’a ikinci şok menajerinden geldi. 5 yıllık menajeri Yavuz Yıldırım, Doğan ile yollarını ayırdığını açıkladı.
 
GALATASARAY’DAN İHRAÇ: Tweet, G.Saray camiasında da yoğun eleştirilerin odağında... Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Doğan’ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu. Sarı-kırmızılı yönetim kurulu üyelerinden Cem Kınay bugün yapılacak yönetim kurulunda Doğan’ın ihraç konusunu gündeme koyduklarını söyledi.
 
AVUKATLARDAN SUÇ DUYURUSU: İzmir Barosu üyesi kadın avukatlar Eren İlhan Güney, Şehrazat Mercan ve Gözde Uzsoy da Nihat Doğan hakkında, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
 
KARA LİSTEYE ALINDI: Balıkesir'de yayın yapan bir radyo, Özgecan cinayetinde yaptığı yorumlar sebebiyle Nihat Doğan'ın şarkılarını kara listeye aldı.  
 

DOĞAN: AİDATIMI GERİ VERİN

İhraç konusunda Nihat Doğan dün yine ilginç bir tweet attı. Dogan, “İhraç edecekseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsaFilistin’deki mazlum kardeşlerime göndereyim” diyerek yine tepki topladı.