Bu boş popülerlik sayesinde de konserler veriyor, ekstralara çıkıyordu.
Ne zaman Sayan ayrılık kararı aldı, o zaman düşüşü başladı. Doğan, unutulmaya yüz tutmuşken, TV'ye çıkıp Sayan hakkında konuşmayı, ünlülere sataşmayı akıl etti. Bu, onun belli bir süre magazinde haber olmasını sağladı ama doğru dürüst üretimi olmadığı için tekrar unutuldu. 

GÜNDEMDE KALMA SAVAŞI 
Doğan daha sonra Twitter'ı keşfetti. İnsanlar burada yazdıklarını gülmek için okuyorlardı ama Doğan dikkat çektikçe gündeme gelmeye devam ediyordu. 'Survivor' onun için iyi fırsattı. O adada kavgalar etti, nefret söyleminden beslendi vs. ve konuşulmayı başardı. Ama gerçek bir sanatçı olmadığı için popülaritesi de hep geçiciydi.
Tam gündemden düşmüşken, insanlar onunla ilgili haberlerden sıkılmışken, 'Survivor All Star' yardımına yetişti.
Doğan için bu yarışma küllerinden doğma fırsatıydı. Ancak zavallı Özgecan Aslan'ın canice katledilmesinin ardından yalakalık yapacağım diye 'mini etek' tweet'ini atınca asrın hatasını yaptı. Güya muhalifler kendisine tepki gösteriyor gibi bir algı yarattı ama muhafazakarlar bu yemi yutmadı. Çünkü o iğrenç tweet; sağcısı, solcusu, muhafazakarı, laiki, toplumun tüm kesimlerinden büyük tepki görmüştü.
Doğan, önce 'Survivor'dan kovuldu, sonra GS'den. En sonunda da MESAM tarafından disiplin kuruluna sevk edildi. Başta sanatçılar olmak üzere herkes ona sırt çevirdi.
Normalde bir insan, o tweet'ten sonra köşeye çekilir ama Doğan defterden silinirse geri dönüşü olmadığını iyi bildiği için, kendi yöntemiyle savaşmaya devam ediyor.
Doğan'ın stratejisi; ne olursa olursa olsun gündemde kalmak, insanların nefretini kazansa bile! Doğan bu strateji çerçevesinde önce Tarkan'ın cinsel kimliğiyle ilgili çok ağır bir ifadede bulundu. Sonra da kendisini eleştiren İbrahim Tatlıses'e vakti zamanında Perihan Savaş'ı dövdüğü haberlerini hatırlatarak yanıt verdi. Kabul etmek gerekirse son hamlesi akıllıcaydı. 

BU, NİHAT'LA İLGİLİ SON YAZIM 
Farkında mısınız; Doğan eleştirildikçe, tepki çektikçe daha çok hayatımıza giriyor.
Araştırmalar; skandallara imza atmış şirketlerin bile belli bir süreden sonra daha çok kâr ettiğini gösteriyor. Çağımız ilgi çekme çağı! Eğer ürettiklerinizle var olamıyorsanız, geriye sadece ilgi çekmek, gündemde kalmak kalıyor. Doğan da bunu çok iyi yapıyor. Kendinden nefret ettirerek bile gündemde kalıyor. Ama Özgecan'a yaptığı hakaret, bardağı taşıran son damlaydı; artık bu rezil hareketin geri dönüşü olmamalı.
Doğan'a verilecek en büyük ceza; haberini yapmamaktır. Onu eleştiren haberler bile yapılmamalı. O yine haber olmak için her şeyi yapmaya devam edecektir.
Eğer medya haber yapmazsa, daha da çok çıldıracak ve kendisini yok edene kadar etrafına çamur sıçratmaya devam edecektir.
Doğan'ı, Twitter'daki normal vatandaşlar bile kaale almamalı. Ben kendi adıma bu ambargoyu bugün başlatıyorum. Bu, Nihat Doğan ile ilgili son yazım. Bundan sonra Mars'a bile gitse Nihat'ın n'sini anmayacağım.