Nagehan Şaşmaz ile Necati Şaşmaz'ın bugün sonuçlanması beklenen boşanma davalarında ilginç bir gelişme yaşandı ve mahkeme 7 Kasım'a ertelendi.

Necati Şaşmaz eşine 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı! Mahkemede flaş gelişme - Sayfa 1

Geçtiğimiz aylarda aralarında yaşanan problemler ve birbirlerine sarf ettikleri sözlerle gündeme gelen Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz ikilisi, boşanmak için mahkemeye başvurmuştu. 2012 yılında evlenen çift, bugün yaşanan bir problem nedeniyle boşanmak için biraz daha beklemek durumunda kalacak.

 

Necati Şaşmaz eşine 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı! Mahkemede flaş gelişme - Sayfa 2

Çekişmeli boşanma davasının ilk duruşması bugün görüldü. Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz duruşmaya katılmazken, tarafların avukatları hazır bulundu. Ancak ikilinin boşanma davası, hakimin olmaması sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Necati Şaşmaz eşine 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı! Mahkemede flaş gelişme - Sayfa 3

7 Kasım'a ertelendi: Çift, duruşmanın görüleceği Anadolu 2. Aile Mahkemesi hakiminin olmaması sebebiyle boşanamadı. Dava, Anadolu 9. Aile Mahkemesi tarafından 7 Kasım’a ertelendi.

Necati Şaşmaz eşine 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı! Mahkemede flaş gelişme - Sayfa 4

Peki ne olmuştu?: Oyuncu Necati Şaşmaz, 2012 yılında evlendiği eşi Nagehan Şaşmaz'a 10 milyon TL tazminat ve 2 çocuğunun velayetini isteyerek boşanma davası açmıştı. Nagehan Şaşmaz da bunun üzerine karşı boşanma davası açmıştı.

Necati Şaşmaz eşine 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı! Mahkemede flaş gelişme - Sayfa 5

Şiddet mi uyguluyor: Nagehan Şaşmaz'ın verdiği dilekçede Necati Şaşmaz'ın şiddet uyguladığı, şiddet ve korkuya yönelik söz ve davranışlarda bulunduğu ileri sürülmüştü.

 

Necati Şaşmaz eşine 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı! Mahkemede flaş gelişme - Sayfa 6

Koruma kararı alınmıştı: Mahkeme, Nagehan Şaşmaz'ın Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine dair kanun gereği istediği tedbir kararını kabul etmişti.

Necati Şaşmaz eşine 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı! Mahkemede flaş gelişme - Sayfa 7

10 milyona karşılık 20 milyon TL: Nagehan Şaşmaz kendisine boşanma davası açan eşine karşı boşanma davası açarak 20 milyon TL tazminat ve kendisi ile 2 çocuğu içinde aylık 60 bin TL nafaka istemişti.

Necati Şaşmaz eşine 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı! Mahkemede flaş gelişme - Sayfa 8

Sana Polat gibi davranacağım: Şiddet mağduru olduğunu ileri süren Nagehan Şaşmaz, eşinin kendisine "Sana Polat Alemdar gibi davranacağım" dediğini ileri sürmüştü.

Necati Şaşmaz eşine 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı! Mahkemede flaş gelişme - Sayfa 9

Kendisini mehdi ilan etti: Evliliğin ardından kendini farklı bir sarmalın içinde bulduğunu ifade eden Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz'ın kendisini birçok kez tanıklar önünde seçilmiş kişi 'mehdi' ilan ettiğini de iddia etmişti.