Oyuncu Yeliz Yeşilmen, Instagram hesabından kızı Asya ile namaz kılarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Yeliz Yeşilmen'in tırnaklarının ojeli olmasına sosyal medya kullanıcıları "Ojeyle abdest alınmıyor" diyerek tepki gösterdi

ELLERE DİKKAT!

Fotoğrafta Yeliz Yeşilmen'in tırnaklarının ojeli olması da dikkatli gözlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları ''Ojeyle abdest alınmıyor'', Biri Yeliz Yeşilmen'e ojeyle abdest alınmayacağını söylesin'' gibi yorumlar yazdı.

''BU FELAKETLER TERÖR, SAPIKLIK VE TECAVÜZLER İÇİN BİR UYARI''

Kızı Asya ile birlikte görülen Yeşilmen fotoğrafın altına şunları yazdı: ''Yer gök dua üstüne kurulu. Biz kızımla birlikte abdest aldık 2 rekat namaz kıldık ve her zaman olduğu gibi yüce yaradana sığındık. İyi ki inançlıyım şükürler olsun. İnancım olmadan nefes alamam. Sürekli dilimde dualarım var. Gezerken, yemek yerken, yüzerken, yatarken. Bu doğanın insanlardan intikam aldığı zor günlerde yapacak hiçbir şey yok. Tek şey tabi ki dua etmek, düzgün yaşamak. Yalandan, dolandan, gıybetten uzak. Alnımızda ne yazılı ise onu yaşarız. Nereye kaçarsak kaçalım alnımızda ne yazıyorsa o.

Son yıllar zor geçiyor terör, afetler, sapıklıklar, tecavüzler vs. Eh arada bir uyarı olmalı ki insanlar kendine gelsin. Kimse parayla imanın kimde olduğunu bilemez. En korkuncu günah almak birini boş yere yargılamak. Bu günümüzde sıkça yapılan hata. Evet dört dörtlük değiliz belki ama kendi adıma şunu söylerim inancım bana yeter. Geçmiş olsun Bodrum ve geçmiş olsun İstanbul. Bol dua edip çocuklarımıza da öğretelim lütfen. İyi geceler"

İşte Yeliz Yeşilmen'in o paylaşımı:

Yeliz Yeşilmen'e gelen tepkiler: