Ekrem KARAMAN / KUMLUCA(Antalya), () – ANTALYA’nın Kumluca İlçesi’nde bu yıl 15’incisi düzenlenen 'Tarım ve Seracılık Festivali' final gecesinde sahneye çıkan Mustafa Sandal, '2014 Yılı Müzik Kralı' seçildi. Kaftan ve üzeri domateslerle süslenmiş kavuk giyerek sahneye konulan tahtta oturan Mustafa Sandal, "Birisi bana bir gün padişah kılığında domates yiyeceksin dese, rüya görüyorsun herhalde derdim" diye konuştu.
Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali’nin final gecesinde, Karatepe Stadı’nda düzenlenen konserde Mustafa Sandal sahneye çıktı. Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konserde, Mustafa Sandal şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sandal'a hayranları hep bir ağızdan eşlik etti. 
'KADINLAR ASLANI KEDİ YAPIYOR'
'Gönlünü Gün Edeni Sevmez Sevdam' adlı şarkısını seslendirmeden önce hayranlarına seslenen Sandal şunları söyledi:
"Bu şarkı kesinlikle biz erkeklerin şarkısı. Neden erkeklerin şarkısı, çünkü kadınlar biz erkekler konusunda bir konuda yanlışa düşüyor. O da şu kadınlar niyet olarak kükreyen bir aslan arıyor. Arayıp buluyorlar da. Sonra onu eve getirip o erkeği küçük, mini minnacık bir kedi yapıyorlar. Orada bir çelişki var. Önce aslanı ara bul, sonra eve getir mini minnacık kedi yap, nasıl olacak bu iş. Olmaz, siz hiç kükreyen bir aslanın miyavladığını gördünüz mü? Benim bildiğim yok. O kadar belgesel seyrettim ama ben hiçbirinde miyavlayan bir aslan görmedim. Sonra işler ters gidince başlıyorlar 'Keşke seni sevmeseydim' diye sızlanmaya" diye konuştu.
BAŞKANDAN SÜRPRİZ
Konser sonunda Kumluca Belediye Başkanı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, Mustafa Sandal’a plaket vermek için sahneye geldiğinde sanatçıya bir sürpriz hazırladıklarını söyledi. Mustafa Sandal’ın Kumlucalı'ların oylarıyla '2014 Yılı Kumluca Müzik Kralı' seçildiğini belirten Başkan Çetinkaya, Sandal’a kaftan giydirdi ve üzeri domateslerle süslenmiş kavuk taktı.
Sahneye getirilen tahta oturan Mustafa Sandal, sürpriz karşısında çok şaşırdığını belirterek, "Birisi bana bir gün padişah kılığında domates yiyeceksin dese, rüya görüyorsun herhalde derdim" diye konuştu.
Başkan Çetinkaya, daha sonra kendi eliyle domates yedirdiği sanatçıya, üzerinde fotoğrafının yer aldığı porselen kahve takımı hediye etti.
EK(HA) (FOTOĞRAFLI)