Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, sunucu Esra Sönmezer’in ardından bu kez de şarkıcı Hatice’yi yakın markaja aldı. Erdoğan’ın Instagram’dan takibe aldığı Hatice’ye geçen Mayıs’tan bu yana gönderdiği mesajlar ortaya çıktı. 

KISKANÇ BİR SEVGİLİM VAR'

Mesajlarda Erdoğan, Hatice’yi sık sık yemeğe davet ediyor. Hatice “Kıskanç bir sevgilim var” diye teklifi geri çevirince de “Kaç kurtul... Vurmadın mı:)” diye karşılık veriyor. Mustafa Erdoğan, kendisine çok güvenmeyen şarkıcıyı “Bana güven” diye telkin ediyor.  

Mustafa Erdoğan mesajlarla ilgili şunları söyledi: “Hatice bizim arkadaşımız. Bostancı’da gösterimize geldi, kendisine teşekkür ederiz. Hatta kuliste oturduk, sohbet ettik. Sağ olsun gösterilerimizi beğeniyor. O mesajlar da kesinlikle arkadaşça mesajlardır.”

Daha önce de Esra Sönmezer, Mustafa Erdoğan’ın kendisine üç yıldır mesajlar attığını ve birliktelik teklifinde bulunduğunu açıklayarak magazin gündemine gelmişti.


İşte Esra Sönmezer’in o açıklamalarının satır başları:

 
"Mustafa Erdoğan’la çay içmeye gittik ama ben elektrik alamadım. Kendisi beni Facebook’tan ekledi. Kendisiyle yemek yiyip görüştük ancak bir elektrik almadım ve mesafe koydum, Mustafa Bey daha sonra yine mesajlar üzerinden birlikte olmayı yemek yemeyi teklif etti. Hayatımda erkek arkadaş istemiyorum’ dedim Mustafa Erdoğan bana ‘Sevgili olalım’ dedi. Ama onun istediği gibi bir sevgililik durumu yaşanmadı. 2017 yılına birlikte girmek istedi, attığı mesajlarla bu konuda çok ısrar etti."