Bir hafta önce eşinden boşandıktan sonra sosyetenin ünlü ismi Selin İmer ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Eski eşi Sinem ile evliyken Mustafa Ceceli'nin Tuvana Türkay ile sevgilli olduğu iddia edildi. Mustafa Ceceli konuyla ilgili sessizliğini korurken oyuncu Tuvana Türkay konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mustafa Ceceli evliyken Tuvana Türkay ile... Şoke eden iddia!

2015'TE BİR ARAYA GELDİLER
Mustafa Ceceli, Türkay’ın sesini beğendi ve tanışma mesajı gönderdi. İkili Gezegen Mehmet'in programında ilk kez 1 Ocak 2015’te bir araya geldi. Türkay o programda yeni şarkısını seslendirdi. Ardından Mustafa Ceceli, Tuvana Türkay'’ın ‘Ara Ne Olursun’ albümünün düzenlemesini yaptı. Uçankuş'ta yer alan habere göre, Ceceli ve Türkay’ın yolu geçtiğimiz Şubat’ta da Beyaz Show'da kesişti.

Mustafa Ceceli evliyken Tuvana Türkay ile... Şoke eden iddia!

İkili, Ceceli’nin stüdyosunda sık sık buluşmaya başladı. Düet yaptı, hatta klip çekti. Ancak, ikilinin yolları birden ayrıldı. Düet ile klip de rafa kalkmış oldu. Ayrılıklarının ardından hem Mustafa Ceceli hem de Tuvana Türkay sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bile bıraktılar. Tuvana, daha önce futbolcu Sercan Yıldırım ve Alper Potuk’la aşk yaşamıştı.

TUVANA TÜRKAY AÇIKLAMA YAPTI
Çıkan haberlerin ardından Tuvana Türkay, Instagram sayfasında yazılı bir açıklama yaptı:

Mustafa Ceceli evliyken Tuvana Türkay ile... Şoke eden iddia!

"Bugün hakkımda çıkan 'Mustafa Ceceli ile beraber miydi?' türevi haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisiyle DMC aracılığı ile ortak bir projede buluşmuş olup 2 şarkı için ortak bir çalışmamız olmuştur. 

Kendisinin iki şarkısına vokal yapmışımdır. Ve kendisi benim yapmış olduğum bestelerimin bir kaçının demo çalışmalarını yapmıştır. Tanışıklığımız bundan ibarettir. Benim bir ailem ve sevenlerim var.

Şu mübarek Ramazan ayında bana iftira atanları Allah'a havale ediyorum. Ne beni, ne ailemi, ne de sevenlerimi üzmeye kimsenin hakkı yoktur. Bu tarz asılsız haberler için avukatım ile yasal işleme başvuracağımı da bildirmek isterim"