ATV'de yayınlanan Müge Anlı canlı yayınında aranan sahte Mehdi Nur Mehmet Pehlivan canlı yayında çıkan ihbarlardan sonra gözaltına alınarak yakalandı. Hz. Süleyman'ın gizli hazinesi 200 ton altını 5 kişiye İstanbul Silivri'de aratan sahte mehdi canlı yayında cinlerim var diyerek Müge Anlı'yı tehdit etmişti. Müge Anlı ve ekibi define için kazı yapan ve yaşanan patlama sonrası kaybolan iki kişiyi ararken kan donduran gerçekleri öğrendi. Aynı zamanda Nur Mehmet'in sözde müritlerine attığı sesli mesajlar da ortaya çıktı. Sözde Mahdi Nur Mehmet'in kılıktan kılığa girdiği görüntüleri ise şoke etti.

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 2

Müge Anlı canlı yayında Çin vatandaşı olan Uygur Türk'ü Nur Mehmet'in bütün yaptığı kanunsuz işleri ortaya çıkartarak yakalanmasını sağladı. Kendini Mehdi olarak tanıtan sahtekar Nuh Mehmet, polislerden kaçmak için imajını da değiştirdi. Müge Anlı canlı yayınında gündem olan sahte Mehdi Nur Mehmet, 5 kişiyi kandırarak define arattı. Nur Mehmet'in gözaltına alınarak tutuklanırken ses kayıtları da ortaya çıktı.

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 3

Adliye'den çıkartılırken, "Yarın açıklama yapacağım." diyen sözde Mehdi'nin pişkinliği ekip aracında da devam etti. Ekip aracının içinden el sallayan Nur Mehmet Pehlivanoğlu, 'izinsiz kazı yapmak' suçlamasıyla tutuklandı.Sözde Mehdi'nin Müge Anlı ve ekibini tehdit etmekten de çekinmedi. Nur Mehmet Pehlivan'ın bu pişkinlikleri ise canlı yayında herkesi şaşırttı.

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 4

Müge Anlı, 29 Mart canlı yayında sözde Mehdi'nin sözde müritlerine attığı sesli mesajı da ifşa etti. İşte sözde Mehdi'nin sözleri: "Adım Nur Mehmet Pehlivan. Kod adım Mehti, kod adım, üstad. Ben bir yola çıktım sizinle birlikte hayatta yalnız. Bu yolda ölmek var dönmek yok. İster benimle devam edebilirsiniz, ister etmeyebilirsiniz.

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 5

-Şu an anladığım kadarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti'nin alt güçleri benim üzerime dosyaları yıkmaya çalışıyorlar. Ama ben buradan sapasağlam, dimdik çıkacağımı biliyorum. Bu sürede hiç kimseyle iletişime geçmeyeceğim, tamamıyla temizlenene kadar..

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 6

-Temizlendikten sonra, sırtımı doğrulttuktan sonra, istediğim yere ulaştıktan sonra her birinizle tek tek iletişime geçeceğim. Şimdiden ister haklarınızı helal edin, isterseniz de helal etmeyin, benim size diyeceklerim bu. Her şey için teşekkürler. Silivri'nin Gümüşyaka Mahallesi'nde 12 Mart gecesi define tüneli kazan Cemal Gülgör ve Enes Uçkan, yaşanan patlama sonucu kayboldu..."

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 7

Günlerdir çocukları Cemal Gülgör ve Enes Uçkan'dan haber alamayan iki madencinin ailesinin Müge Anlı'ya konuk olarak yardım istemesiye ortaya çıktı. Nur Mehmet Pehlivan adındaki bir şahsın, "Ben mehdiyim. Define görüyorum" diyerek iki arkadaşa 6 metre derinliğinde 120 metre uzunluğunda define tüneli kazdırdığı ortaya çıktığı anlaşılmıştı. Kaybolan Cemal Gülgör ve Enes Uçkan'ın akıbeti ise hala belli değil.

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 8

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 9

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 10

 

Müge Anlı cinci hoca Nuh Mehmet'in ses kayıtlarını ifşa etti! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 11