ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde, Mogan Gölü'nde belediyenin gezi teknesinde ilk kez bir nikah töreni yapıldı. Nikahı teknede Belediye Başkanı Yakup Odabaşı kıyarken, çiçeği burnunda çift göl üzerinde düğün pastası kesti.
Mogan Gölü'nde vatandaşların gezinti yapması için Gölbaşı Belediye tarafından alınan Göktürk adlı tekne, bir gelin arabası gibi süslendi. Nassiba Oziyeva ile Abdurrahim Ayaz Bilgiç çiftinin nikahı, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından teknede kıyıldı. Göl ortasında teknede konuşma yapan Başkan Odabaşı, "Belediye olarak gezi ve inceleme amaçlı aldığımız teknemizde güzel bir ilk yaşanıp, nikah kıymaya da vesile oldu. İlçemizin tanıtılmasında bu tür organizasyonlar yapacağız. Ankara'nın denizi olmasa da Mogan Gölü deniz sayılır. Mogan Gölü tüm Ankara'ya açık, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.
'RÜYA GİBİ NİKAH'
Genç çift ise rüya gibi bir nikah yapıp, büyük bir mutluluk yaşadıklarını belitirlerken, "Başkanımız Sayın Yakup Odabaşı'na bizlere bir ilk yaşattığı için teşekkür ediyoruz. Kıyılan nikan törenimiz gerçekten bir rüya gibi oldu" dedi.
Göl üzerindeki teknede kıyılan nikah sonrası genç çift düğün pastası kesip, birbirlerine ikram etti. Genç çift ayrıca tekne üzerinden iki beyaz güvercini de gökyüzüne uçurdu.