DÜNYACA ünlü top model Miranda Kerr, 9 Ocak'ta Antalya'da katılacağı Dosso Dossi Fashion Show için resmi Facebook ve Twitter hesaplarından Türkçe mesaj yayınladı. Kerr, "Merhaba Türkiye. 9 Ocak'ta Dosso Dossi Fashion Show'da görüşmek üzere. Love you all" diye yazdı.
Haziran ayında Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkması beklenirken, Gezi Parkı olayları üzerine Amerikan diplomatların uyarısıyla Türkiye'ye gelemeyeceğini attığı üzüntü dolu bir Twitter mesajı ile bildiren Miranda Kerr'den yeni bir mesaj daha geldi. Dün gece, resmi Facebook ve Twitter hesaplarından birer mesaj yayınlayan dünyaca ünlü top model, Ocak ayında Antalya'da 17'ncisi düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show için bu kez geleceğini duyurdu.
"Merhaba Türkiye. 9 Ocak'ta Dosso Dossi Fashion Show'da görüşmek üzere. Love you all" diyen Miranda Kerr'in yaklaşık 5 milyon takipçisi ile paylaştığı mesajında Türkçe kelimler kullanmasının geçtiğimiz Haziran ayında gelememesinden dolayı sevenlerinin gönlünü almak için olduğu düşünüldü.
70 BİN ÇİÇEK ARASINDA YÜRÜYECEK
Miranda Kerr, Dosso Dossi Fashion Show'da 9 Ocak 2014'te baş manken olarak podyumda olacak. Antalya Expo Center'da düzenlenecek şov kapsamında Miranda Kerr için çok özel bir podyum hazırlanıyor. Dosso Dossi Fashion Show'un bu organizasyondaki konseptini tamamlar nitelikle olan podyum ve çevresi yaklaşık 70 bin çiçekle süslenecek. Klasik podyum yerine içinde fıskiyelerin de bulunacağı sahnede 3 kıyafet sergileyecek olan ünlü top modele, Türk ve yabancı mankenler eşlik edecek.
ÖZEL LOCASINDAN İZLEYECEK
Dünyaca ünlü top model Kerr, defile yorgunluğunu megastar Tarkan konserinde atacak. 9 Ocak akşamı Antalya Expo Center'da düzenlenecek Tarkan konserine katılacak olan Kerr için özel bir loca hazırlanacak. Kerr, beraberindekilerle birlikte Tarkan'ı dinledikten sonra Antalya’dan ayrılacak.