ANTALYA'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak olan top model Miranda Kerr, Antalya'ya geldi. Miranda Kerr, podyumda 3 milyon dolarlık pırlanta setle yürüyecek.
Antalya'da 8-14 Ocak tarihleri arasında 17'ncisi düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show'un baş mankeni Miranda Kerr, saat 00.20'de Antalya'ya geldi. Havalimanında CIP kapısından giriş yapan Miranda Kerr, koruma ordusuyla karşılandı. ABD'de yaşanan soğuk hava nedeniyle 4 saatlik rötarla gelen Kerr'in, yorgun ve stresli olduğu için gözlerinin şiştiği, bu nedenle yakından görüntü alınmasını istemediği belirtildi. Miranda Kerr'in eşyalarının bulunduğu 5 valiz ise korumaları tarafından otomobile taşındı. Miranda Kerr, 3 koruma aracı eşliğinde konaklayacağı Mardan Palace Otel'e gitti.
Miranda Kerr, 2011'de çıktığı Victoria's Secret defilesinde giydiği 2.5 milyon dolarlık sütyenin ardından bu kez 3 milyon dolarlık pırlanta setle Antalya'da podyumda yürüyecek. Dosso Dossi Fashion Show'da Miranda Kerr'in sunacağı Roberto Bravo'nun bu seti, defile boyunca özel bir güvenlik ekibince korunacak. Roberto Bravo'nun 2014 özel tasarımı olan ve üzerinde toplam 2014 pırlanta bulunan set kolye, bileklik, küpe ve bir yüzükten oluşuyor. Mükemmel kesimli taşlardan oluşan 'Black Magic Koleksiyonu'nun, aylar süren çalışmayla şekillendirildiği, tasarımı oluşturan her bir parça için ayrı işlem yapıldığı belirtiliyor.