– MERSİN’de Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen konserde sahne alan Volkan Konak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda Volkan Konak, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ile düet yaparak ‘Ezo Gelin’ türküsünü seslendirdi.

‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak’ın konseri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Konserin yapılacağı bilen Mersinliler erken saatlerde meydana akın ederek yerini aldı. Alanı dolduran yaklaşık 15 bin kişi beraberlerinde getirdikleri Türk bayraklarını, konser başlayana kadar 10’ncü Yıl Marşı eşliğinde uzun süre ellerinden düşürmedi.

Konser, Volkan Konak’ın sahneye çıkması ile doruğa ulaştı. Konak, sahnede söylediği şarkıları sinevizyon eşliğinde seslendirerek, geceye ayrı bir renk kattı. Sanatçının hayranları konser boyunca telefon ve fotoğraf makineleriyle konser anını ölümsüzleştirdi.

Bu arada hayranları sanatçının söylediği tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederken, konser sırasında konuşan Volkan Konak, organizasyonu yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan ve ekibine teşekkür etti. Konak, "Bugün burada aşk verdim. Hiçbir zorunluluğunuz yokken buraya gelip emek verdiniz. Bizde bunun karşılığını verdik. Hepinize, karşılıksız sevginiz için teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra sahneye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan ise sanatçıya teşekkür ederek, günün anısına çiçek verdi. Ardından konuşan Özcan, Mersinlilerin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak, "Son günlerde Atatürk’e karşı büyük bir saldırı var. Ama biz Mersin’de Atatürk'ümüzü en iyi şekilde anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımızı en iyi şekilde kutluyoruz. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk bize Cumhuriyeti kurdu ve yeni bir çağdaş ülke teslim etti. Gideceğimiz yolu da öğretti ve yıllardır onun izinde, onun yolunda gidiyoruz, gitmeye de devam edeceğiz. Biz Atatürk'ün devrim ve ilkelerine sonuna kadar sahip çıkacağız" diye konuştu.

CHP'Lİ BAŞKAN: BENİ SEÇMEZSENİZ ŞARKICI OLURUM

Konuşmaların ardından Başkan Özcan, 'Ezo Gelin' şarkısını söyleyerek büyük beğeni topladı. Şarkının ardından konser alanını dolduranlara şaka ile takılan Özcan, "Herkes işini yapacak. Şarkıcı şarkıcılığını, politikacı politikacılığını. Ancak 30 Mart'ta beni bir kez daha Belediye Başkanı seçmezseniz, bende şarkıcı olurum. Beni seçmek zorundasınız" diye konuştu.

Konseri sonunda sahneyi terk eden Volkan Konak, kendisini bekleyen bedensel engelli hayranı Sinem Altuntaş ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.