EKRANLARIN sevilen dizisi ‘Küçük Ağa’da ‘Mehmetcan’ı canlandıran Emre Berke, oyunculuğu çok sevdiğini aynı zamanda şarkı söyleyip, beste yazdığını söyledi.
Zeynep Özek’in hazırladığı uydu aracılığı ile Arap ülkeleri ve ABD’ye yönelik yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Extra’ programında ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde ‘Osman’ ve ‘Küçük Ağa’da ‘Mehmetcan’ı canlandıran Emre Berke röportajı yayınlandı. Berke, oyunculuğu çok sevdiğini anlatırken, "Şarkı söylüyorum, besteler de yazıyorum. Şarkı da yapabiliyorum. Ama oyunculuk yapmak istiyorum. İstediğim işi yapabilmek için konservatuara ve oyunculuğa devam edeceğim" dedi.
Emre Berke, oynadığı dizilerde kendisine yardımcı olan ‘Oyuncu koçu’ Ersel Şibil’i çok sevdiğini ifade ederken, "Beni çok iyi çalıştırıyor. Çok iyi hazırlıyor. Benimle oyun oynuyor. Ben ne istiyorsam onu yapıyor. Ben çalışıyorsam o çalışıyor. Beni rahat bırakmıyor yani" diye konuştu.
‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde annesini canlandıran Ayça Bingöl ile ‘Küçük Ağa’daki annesi Birce Akalay ve diğer oyuncuları çok sevdiğini, rol arkadaşlarının kendisi ile zaman zaman oynadıklarını belirterek şöyle devam etti.
"Oyuncular kendilerine verilen rol ile ilgili kesinlikle ‘Hayır ben böyle bir şey yapmak istemiyorum’, ‘Olmaz’, ‘Hayır’ diyemez. Derse, bir daha oyuncu olamaz. Çoğu kimse oyuncu olmak istiyor. Ama bu Allah vergisine bağlı bir şey. Hangi set daha iyi, hangi set daha kötü diye bir şey yok. Bütün setler aynı. Işıkçısından, çaycısına, yönetmenine kadar hepsi aynı olmak zorunda. Çünkü hepsi aynı olmazsa bir sıkıntı oluyor. Bazı setler iyi olduğu için herkes ona gitmek istiyor."

(İD) (FOTOĞRAFLI)