Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin büyük kızı Shiloh takım elbise giyerek gittiği galada bütün dikkatleri üzerinde topladı.Jolie'nin yönettiği ancak su çiçeği olduğu için katılamadığı Unbroken filminin Los Angeles galasına Brad Pitt üç çocuğunu, anne ve babasını alarak gitti.




Galada Brangelina çiftinin ilk biyolojik çocuğu, 8 yaşındaki Shiloh, takım elbisesi, geriye taradığı saçları ve kusursuz güzellikteki yüzüyle ilgi odağı oldu.Brangelina çiftinin diğer çocukları Pax Thien ve Maddox da Shiloh ile bir örnek takım elbiselerle hazır bulundu.

Brad Pitt ve üç çocuğunu ünlü aktörün babası William ve annesi Jane de yalnız bırakmadı. Böylece hasta olduğu için yönettiği filmin galasına katılamayan Angelina Jolie'ye aile boyu destek gelmiş oldu.Brangelina çiftinin ilk biyolojik çocuğu Shiloh uzun süredir erkek gibi giyiniyor.

Angelina Jolie birkaç yıl önce Vanity Fair dergisine verdiği röportajda Shiloh'nun erkek gibi giyinmekten hoşlandığını söyleyerek "Bir erkek çocuğu olmak istiyor. Saçlarını kısacık kestirdi. Shiloh da tıpkı ağabeyleri Pax Thien ve Maddox gibi erkek olduğunu düşünüyor" demişti.Jolie, kızının bu durumunun kendisini rahatsız etmediğini de sözlerine eklemişti.


Brangelina çiftine yakın bir kaynak da Evening Standart'a Brad Pitt'in annesi Jane'in Shiloh için yaşıtı olan kız çocuklarının hoşlanacağı türden prenses ya da peri giysileri alma konusunda ısrarcı olduğunu belirterek..."Ama Angelina bundan hoşlanmıyor. Bunun Shiloh'nun tercihine saygısızlık olduğunu düşünüyor" demişti.