OYUNCU- şarkıcı Kerem Cem, sevgilisi oyuncu Seda Güven’i "Saygı duyulacak ve çok neşeli, inanılmaz pozitif enerjisi olan bir kadın" olarak nitelendirirken, birbirlerinin dizilerini izleyip eleştirilerde bulunduklarını söyledi.
Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalı için hazırladığı 'Turki Extra' programında ‘O Hayat Benim’ dizisinin oyuncuları ile röportaj yapıldı. Kerem Cem, oynadığı dizide aşk ve intikamın bir arada olduğunu bunun başarı getirdiğini söyledi. Sevenlerinin müzik veya oyunculuk konusunda kendisini zorlamadığını, bugüne kadar 5 albüm ve 5 dizide yer aldığını, oynadığı animasyon filminin ayrı bir deneyim olduğunu anlattı. Kerem Cem, Arap sunucu Liana Dahdouh’un sorusu üzerine kişinin bazen hiç beklemediği bir anda kendisini bir ilişki içerisinde bulduğunu anlatırken, sevgilisi Seda Güven için şöyle dedi:
"Seda (Güven) ile olması çok güzel. Çünkü saygı duyulacak ve çok neşeli, inanılmaz pozitif enerjisi olan bir kadın seda. Arkadaşım olması ve onu tanıyor olmanın, iyi niyetinin ve düşüncesini biliyor olmam da benim için çok önemliydi. Her şey güzel gidiyor. İkimizin de başarılı dizileri var. İlişkimiz çok iyi gidiyor. Birbirimizin dizileri takip ediyoruz. Ben bazen dizi setindeyken onun dizisini kaçırmamak için evde kaydettiriyorum. İyi kötü eleştirilerimizi birbirimize yapıyoruz. Hayatınızda değer verdiğiniz kişinin sizin yaptığınız işle ilgili hele aynı işi yapıyorsanız dinlemek ve oradan güzel şeyleri almak ve vermek çok önemli."
EZGİ ASAROĞLU: GÖRÜNDÜĞÜ KADAR KOLAY İŞ DEĞİL
‘O Hayat Benim’ dizisinin başrol oyuncularından ‘Bahar’ rolünü canlandıran Ezgi Asaroğlu, bazen günde 18 saat çalışmak zorunda kaldıklarını anlatırken, "İşimizi seviyoruz. Şikayet etmiyoruz. Ama dışarıdan görüldüğü kadar parıltılı ve kolay bir iş olmadığını söyleyebilirim. Gerçekten aşkla yapmak gerekiyor bu işi. Yeni bölüm heyecanı bizi dinç tutuyor" dedi.
CEREN MORAY; KİLO ALAMADIĞIM İÇİN AĞLIYORDUM
Daha önce birçok dizide yer alan Ceren Moray da, 10 yıldan bu yana vejateryan olduğunu anlatırken, ‘ Kavak Yelleri’nin son senesinde 39 kiloya düştüm. Kıyafet kabinine girerken hiçbir şey üstüme olmuyor diye ağlıyordum. Doktora gittim. Kilo almak için perhiz yaptım. Gece yatarken hamur, kızartması yiyip yatma gibi. Kilo aldım, burada da kaldım” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI