Boşanacakları iddia edilen Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkında şoke edici bir iddia ortaya atıldı. Beren Saat'in sosyal medya paylaşımlarına kızdığı iddia edilen Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu ve güzel oyuncu, karşılaştıkları markette birbirlerine girdiler.

 

Kayınvalidesi Serpil Doğulu ile kavga eden Beren Saat hastaneye kaldırıldı - Sayfa 2

Beren Saat'in doğum gününde yıllar önce kazada kaybettiği eski sevgilisiyle ilgili yaptığı paylaşım sonrası Kenan Doğulu'nun evliliklerinin yolunda gitmediği ve boşanacakları iddia edilmişti. Geçen hafta dizi çekimi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beren Saat 3 haftadır devam eden ve türlü türlü iddiaların ortaya atıldığı evlilikle ilgili son noktayı koymuş, iddiaları yalanlamıştı.

 

Kayınvalidesi Serpil Doğulu ile kavga eden Beren Saat hastaneye kaldırıldı - Sayfa 3

Çiftin boşanacakları iddiası magazin gündeminden düşmezken, ünlü çift hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Beren Saat'in Kenan Doğulu ile evliliğinde kriz olduğunu ima eden paylaşımları, kayınvalide Serpil Hanım'ı kızdırdı.

 

Kayınvalidesi Serpil Doğulu ile kavga eden Beren Saat hastaneye kaldırıldı - Sayfa 4

Önceki gün öğle saatlerinde Kuruçeşme'deki bir markete gidenler, büyük bir şok yaşadı. Bir süredir Kenan Doğulu ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Beren Saat, tek başına markette alışveriş yapıyordu. Ünlü oyuncu, reyonları gezerken popçu eşinin annesi Serpil Doğulu ile denk geldi. Dedikoduya göre; müşteriler, gelin ile kaynananın sıcak bir sohbete koyulmasını beklerken tam tersi bir manzarayla karşılaştı.

 

Kayınvalidesi Serpil Doğulu ile kavga eden Beren Saat hastaneye kaldırıldı - Sayfa 5

Gecce'nin haberine göre Beran Saat ile Serpil Doğulu, tartışmaya başladı. Birbirlerine seslerini yükselten gelin ile kaynana, diğer müşterilerin kendilerine baktığını fark edince tartışmayı noktaladı.

 

Kayınvalidesi Serpil Doğulu ile kavga eden Beren Saat hastaneye kaldırıldı - Sayfa 6

Tartışmanın sebebi Beren'in paylaşımları

İddiaya göre ikili arasındaki münakaşanın nedeni ise Beren Saat'in Instagram'da yaptığı manidar paylaşımları ve düğün fotoğraflarını silmesiydi.

 

Kayınvalidesi Serpil Doğulu ile kavga eden Beren Saat hastaneye kaldırıldı - Sayfa 7

Bu arada ünlü oyuncu Beren Saat'in dün gecce Atiye dizisinin setinde fenalaştığı ve apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

 

Kayınvalidesi Serpil Doğulu ile kavga eden Beren Saat hastaneye kaldırıldı - Sayfa 8

Aniden kötüleşen oyuncunun durumundan endişe duyan set arkadaşlarının Etiler'deki bir hastaneye kaldırdığı Beren Saat'in doktorların müdahalesiyle kendisine geldiği kaydedildi.

 

Kayınvalidesi Serpil Doğulu ile kavga eden Beren Saat hastaneye kaldırıldı - Sayfa 9

Bir markette kayınvalidesiyle yüksek sesle tartıştığı iddia edilen oyuncunun son bir aydır yaşadığı gerginlikler hayranlarını endiselendiriyordu. Doktorların kesinlikle dinlenmesini önererek taburcu ettiği Beren Saat'in evinde istirahat ettiği belirtildi.

914

Kayınvalidesi Serpil Doğulu ile kavga eden Beren Saat hastaneye kaldırıldı - Sayfa 10