Başarılı oyuncu Nejat İşler'in başı dertten kurtulmuyor. Öncelikle İntikam dizisinden ayrılmasıyla başlayan kötü süreç, alkolden dolayı karaciğerinin iflas ettiği söylentileriyle devam etti.

Yaşadığı karaciğer rahatsızlığından dolayı, magazin gündemine bomba gibi düşen Nejat İşler, son olarak tedaviyi kabul ettiği ve hastaneye yattığı haberleri ile gündemdeydi.

2013 KABUS YILI OLDU

2013 yılı Nejat İşler'e kabus oldu ve başı sıkıntıdan kurtulmuyor. Başarılı oyuncu şimdi de kendisine açılacak olan dava ile uğraşacak gibi görünüyor. İntikam dizisinden, setin huzurunu kaçırmak ve sete sürekli geç kalmak gibi nedenlerden dolayı çıkartılan oyuncu, dizinin kötü reytinglerinin faturasının kendisine kesilmesi ile ilgili yorum yapıp yapmayacağı merak konusu...

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYORLAR

Nejat İşler diziden ayrıldıktan sonra dizinin reytingleri düşmesinden dolayı, uğranılan zarar ve prestij zedelenmesinin bedeli Nejat İşler'e kesilecek gibi görünüyor. İntikam dizisinin yönetmeni Mesude Erarslan ve yapım şirketi D Yapım'ın, hastalıkla mücadele eden başarılı oyuncuya dava açmak için hazırlık yaptığı iddia ediliyor.