Faruk KAHRAMAN / İstanbul, () - MAGNUM'un 25. yılında marka yüzü olan ve Hürriyet Altın Kelebek Ödülleri töreni için İstanbul'a gelen ünlü Hollywood yıldızı Jessica Alba, Les Ottomans Otel'de gazetecilerin karşısına çıktı.



Ünlü yıldız, önce, Los Angeles'taki Universal Stüdyoları'nda yapılan ve 2 gün süren reklam çekimleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Ardından, İstanbul'da geçirdiği süre boyunca Boğaz'a, Türk yemeklerine ve Türk misafirperverliğine hayran kaldığını vurguladı. Jessica Alba, İstanbul gibi köklü tarihe sahip, iki kıta arasında köprü olan bir şehirde olmak gerçekten heyecan verici. İnanılmaz bir şehir. Tarihi mekanlar çok etkileyici. Ayasofya, Sultanahmet... Boğaz'ın büyüleyici bir dokusu var. Ayrıca Türk yemeklerini çok sevdim. İnsanlar çok sıcakkanlı ve sempatik. Sonunda İstanbul'a gelebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum, en kısa zamanda tekrar geleceğim diye konuştu.

"SULTANAHMET NEFES KESİCİYDİ"     

Ünlü yıldız, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Bir gazetecinin, Sultanahmet'e gitmişsiniz. Ne düşünüyorsunuz sorusu üzerine Jessica Alba, Nefes kesiciydi diye yanıtladı.

Gazeteciler, Alba'ya Türk yemeklerini bir kez daha hatırlatıp, En sevdiğiniz yemek hangisiydi diye sordu. Jessica Alba, Bence yemeklerin hepsi harikaydı. Aralarından hiçbir tanesini seçemeyeceğim karşılığını verdi.

Ünlü yıldız, Türk erkeklerini nasıl buldunuz sorusunu da, Çok sıcakkanlı ve sempatikler sözleriyle yanıtladı. Arkadaşlarınıza İstanbul'u önerecek misiniz diye sorulması üzerine de, Kesinlikle evet cevabını verdi. İlk fırsatta İstanbul'a tekrar gelmeyi arzu ettiğini de vurguladı.

PASTA KESTİ

Jessica Alba, basın toplantısının ardından, otelin Boğaz'a bakan bahçesinde kendisi için hazırlanan pastayı kesti.