Orkun Serhan SUFRACI / İSTANBUL, () İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu unutulmaz bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Metallica'nın unutulmaz performansına tanıklık eden 35 bin kişi, internet üzerinden yapılan oylama ile kendi belirledikleri şarkıları hep bir ağızdan söyledi.
Konser Pentagram'ın sahne almasıyla başladı. Metallica sahneye çıktığında stadyumu erken saatlerde doldurmaya başlayan onbinler Master of Puppets ve One gibi Metallica klasiklerine eşlik etti. Metallica, Fade to Black, Enter Sandman, Sad But True, Seek and Destroy, Wherever I May Roam, The Unforgiven, For Whom the Bell Tolls, Nothing Else Matters, Welcome Home (Sanitarium), Turn the Page, Creeping Death, ...And Justice for All, Orion, The Memory Remains isimli şarkılarını yaklaşık 35 bin hayranıyla birlikte söyledi.
Konserde sahne üzerine çıkma fırsatını elde eden birkaç şanslı Metallica hayranı da heavy metal efsanesinin bazı şarkılarını anons ederek unutamayacakları bir gece yaşadı.
Metallica yoğun istek üzerine BIS şarkısı olarak yine hayranlarının belirlediği Battery ve Seek and Destroy şarkılarını seslendirdi.

Konser sonrasında stadyumda bulunan dev ekranda seyirciler Dünya Kupası final maçının son anları ve uzatmalarını izleme şansı buldu.

(FOTOĞRAFLI)