Cinsiyet değiştirip erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, AYLIK 1500 TL maaşla çalıştığı fırında önceki akşam ilk kez objektiflere yakalandı.Geçen Şubat’ta ameliyatla cinsiyet değiştirip erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, yeni işinde ilk kez görüntülendi.Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, Şişli’deki küçük bir pastanede tezgahtar olarak çalışmaya başladı.Beyaz önlük giyen ve eldiven takan Erkoçlar’ın hijyen kurallarına uyduğu gözlerden kaçmadı.Fırına gelen müşterilere çikolata ikramında bulunan Erkoçlar, zaman zaman patronunun “Rüzgar biraz daha hızlı” uyarısıyla karşılaşsa da yeni işinde gayet başarılı.Erkoçlar fırında temizlikten kasiyerliğe kadar birçok işi yapıyor.Fotoğraf çekildiğini görünce saklandı.


Cinsiyetini değiştirdikten sonra zor günler geçiren Rüzgar Erkoçlar, Şişli’deki pastanede çalışmaya başlamıştı.Önceki akşam basın mensupları tarafından ilk kez fotoğrafları çekilen Erkoçlar, tedirgin olup dükkanın içine kaçtı.Dükkan çalışanları ise, muhabirlere tepki göstererek ellerindeki çekiçlerle gazetecileri makinelerini kırmakla tehdit ettiler.Erkoçlar’ın çalıştığı fırından aylık 1.500 TL maaş aldığı iddia edildi.‘Parayı değil kendim olmayı seçtim’
Rüzgar Erkoçlar, ameliyatla erkek olduktan sonra Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman’nın sorularını yanıtlamıştı.

Geçen 24 Şubat’ta yayımlanan söyleşide Erkoçlar, yaşadıklarını şöyle anlattı:“Görüntüm kızdı ama diğer kız çocukları gibi değildim.Barbie’lerle, bebeklerle oynamıyordum. Aklım fikrim erkek oyunlarındaydı.Evcilik oynanacaksa da ben mutlaka baba olacaktım.Sonra futbol oynamayı seviyordum. İyi de oynuyordum.Mahallede takıldığım çocukların hepsi erkekti. Farklıydım işte.Tam adını koyamıyorsun ama içinde hissediyorsun. 14’üme geldiğimde anladım ki, ben kız filan değilim, basbayağı erkeğim.10 yaşında filandım, bir çocuk markasının erkek reyonundan şort veya tişört aldı annem, daha doğrusu ben seçtim, o da itiraz etmedi.Dünyalar benim oldu!Saçlarımı, Amerikan tıraşı kestirince de kendimi çok beğenmiştim.O halimle bir akrabamızın düğününde kızlar tuvaletine girecektim, orada çalışan biri, “Oraya giremezsin! Erkeklere girmez gerekiyor” demişti de ne kadar mutlu olmuştum.”Erkoçlar, ameliyata nasıl karar verdiğini ise şöyle anlattı:“Hep erteliyordum.Ama bir baktım ki kendin gibi olamadığın zaman, her şey ‘emanet’ duruyor.İstediğin kadar para kazan, o da tatmin etmiyor.Ben parayı değil, kendim olmayı tercih ettim.Oyunculuğu bırakmayı bile göz aldım...”